Algemeen Nieuws

Kantoorvak Nieuwsbrief houdt u op de hoogte van het actuele nieuws. Elke 2 weken geeft Kantoorvak Trends & Design een nieuwsbrief uit. Met hierin de laatste actuele nieuwsberichten uit de markt. En indien er belangrijk actueel nieuws is zullen er extra nieuwsbrieven worden verstuurd. Wilt u de nieuwsbrief ook ontvangen? Stuur dan een mail met uw naam en e-mailadres naar formulier@kantoorvak.nl Uiteraard wordt het laatste nieuws ook vermeld op onze website.

 • KantoorVak Trends & Design nr 2-2018

  KantoorVak Trends & Design nr 2-2018

  Maandag 12 maart 2018
  KantoorVak Trends & Design nr. 2-2018 is bij abonnees in de brievenbus beland.  Klik  hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.
  0 reacties
 • Quantore wint European Office Products Award

  Quantore wint European Office Products Award

  Woensdag 07 maart 2018
  Gisteravond heeft Quantore de titel ‘Wholesaler of the Year’ in de wacht gesleept. Dat gebeurde tijdens de uitreiking van de European Office Products Awards in hotel Okura, Amsterdam. Onder toeziend oog van een groot aantal professionals uit de Europese business supplies industrie nam Arnold Theuws, Algemeen Directeur van Quantore, de prijs in ontvangst.
  0 reacties
 • Paul van Nimwegen nieuwe Account Manager bij Hamelin b.v.

  Paul van Nimwegen nieuwe Account Manager bij Hamelin b.v.

  Maandag 26 februari 2018
  Hamelin b.v., toonaangevend leverancier van opbergmiddelen en notitieproducten, heeft Paul van Nimwegen aangesteld als nieuwe Account Manager. Paul zal als Account Manager ons team komen versterken en wordt, samen met Dirk van der Plas, verantwoordelijk voor de Hamelin A-merken ELBA, Oxford, Unilux, Pierre en Linex in de Benelux.        
  0 reacties
 • Quantore Relatiedag

  16 april 2018
  DeFabrique - Utrecht
  1 reacties
 • Hameco Dag

  24 april 2018
  De jaarlijkse Hamecodag
  0 reacties
 • Sylvie Meis komt voor Nederland promotie naar Ambiente

  Sylvie Meis komt voor Nederland promotie naar Ambiente

  Vrijdag 02 februari 2018
  Om je waarlijk thuis te voelen is het interieur van wezenlijk belang; dat is zo’n beetje de centrale boodschap die Sylvie Meis uitdraagt als ze maandag 12 februari een rondleiding verzorgt op Ambiente. Nederland geldt als partnerland tijdens deze manifestatie en Sylvie, die oorspronkelijk uit Breda komt, geldt in Duitsland als een echte vedette. Zij is bovendien actief voor Pink Ribbon en een Duitse organisatie voor zieke en behoeftige mensen.
  0 reacties
 • De uitdaging van DESQ

  De uitdaging van DESQ

  Woensdag 24 januari 2018
  DESQ International ziet het altijd als uitdaging  de kansen in de markt voor haar (potentiële) klanten te vertalen in succesvolle producten en rendabele oplossingen. Relaties zijn gebaseerd op wederzijdse samenwerking. Vooruitgang en vernieuwing zijn hierbij voor DESQ succesfactoren.
  0 reacties
 • TrendZ Voorjaar ziet bezoekersaantal fors stijgen

  TrendZ Voorjaar ziet bezoekersaantal fors stijgen

  Vrijdag 19 januari 2018
  Het grootste inkoopmoment op het gebied van lifestyle, stationery, office en convenience – TrendZ - blijft groeien. De voorjaarseditie op 14, 15 en 16 januari werd bezocht door 12.360 professionals, dat is een stijging van bijna 10 procent ten opzichte van 2017.
  0 reacties
 • DURABLE op Paperworld “Future Office” in Frankfurt

  DURABLE op Paperworld “Future Office” in Frankfurt

  Woensdag 17 januari 2018
  Op de volgende Paperworld beurs in Frankfurt van 27 tot 30 januari 2018 neemt DURABLE deel aan de speciale expositie "Future Office". Daar presenteert de gerenommeerde fabrikant van presentatie- en organisatieproducten zijn gloednieuwe assortiment tablethouders die in 2017 werd geïntroduceerd, evenals zijn LUCTRA®-lampen voor werkplekverlichting.  
  0 reacties
 • KantoorVak Trends & Design nr 1-2018

  Dinsdag 09 januari 2018
  KantoorVak Trends & Design nr. 1-2018 is bij abonnees in de brievenbus beland.  Klik  hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.
  0 reacties
 • Interior Design Award wedstrijd van Antalis

  Interior Design Award wedstrijd van Antalis

  Donderdag 07 december 2017
  Nog één maand om deel te nemen aan de Interior Design Award wedstrijd van Antalis, de leidende Europese en wereldwijde distributeur van papier, verpakkingsoplossingen en materialen voor visuele communicatie. 150 creaties uit ongeveer 20 landen, die minstens één product uit het Antalis Coala assortiment gebruiken, zijn te vinden op de Antalis Interior Design Award website. Dit succes laat het internationale interesse zien dat werd gewekt door deze unieke wedstrijd, gericht op interieurontwerpers, architecten, merkeigenaren, drukkers en studenten.
  0 reacties
 • VBK Beheer neemt Bruna over

  Woensdag 06 december 2017
  VBK Beheer is de nieuwe eigenaar van winkelketen Bruna. Het uitgeversconcern neemt behoudens goedkeuring van de Autoriteit Consument en Markt per direct de aandelen in de winkelketen over van PostNL en ING. Als gevolg van de situatie die daardoor ontstaat, past VBK Beheer de structuur en naam aan en gaat verder als Shared Stories Group. Bruna krijgt een eigen positie binnen het nieuwe concern.
  0 reacties
 • ARC17 Award voor HUBB

  ARC17 Award voor HUBB

  Vrijdag 01 december 2017
  Meubelserie HUBB, ontwikkeld door Mecanoo architecten en Gispen, heeft de ARC17 Meubel Award gewonnen. De jaarlijks georganiseerde ARC Awards, een initiatief van de Architect, belicht de kracht van ontwerp. De jury, onder leiding van Diederik Fokkema, prijst de manier waarop het ontwerp inspeelt op eenflexibel ruimtegebruik. Daarmee beantwoordt het meubel met een simpel systeem aan de behoeften van gebruikers in de veranderende werkomgeving.
  0 reacties
 • KANTOORVAK TRENDS & DESIGN NR 2-2018 QUANTORE WINT EUROPEAN OFFICE PRODUCTS AWARD PAUL VAN NIMWEGEN NIEUWE ACCOUNT MANAGER BIJ HAMELIN B.V. SYLVIE MEIS KOMT VOOR NEDERLAND PROMOTIE NAAR AMBIENTE DE UITDAGING VAN DESQ TRENDZ VOORJAAR ZIET BEZOEKERSAANTAL FORS STIJGEN DURABLE OP PAPERWORLD “FUTURE OFFICE” IN FRANKFURT FILE OP A15 DOOR TRENDZ OP TWEEDE BEURSDAG SUCCELVOLLE EERSTE DAG TRENDZ KANTOORVAK TRENDS & DESIGN NR 1-2018
 
KantoorVak Trends & Design febr-maart 2018

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Agenda
08 april 2018

NSO Voorjaarsbeurs 2018 - EXPO in Houten

16 april 2018

DeFabrique - Utrecht

24 april 2018

De jaarlijkse Hamecodag