Informatie

Kantoorvak Trends & Design richt zich op ieder die zijn of haar hoofdinkomsten genereert met de handel in, dan wel import en/of productie van kantoormachines en -apparatuur, computersupplies, school- en kantoorbenodigdheden, schrijfwaren, wenskaarten, posters en papierwaren, producten in de groep technisch tekenen en hobby- en spelartikelen.

INHOUD
De redactionele inhoud van Kantoorvak Trends & Design omvat productinformatie, bedrijfsprofielen, technische- en educatieve artikelen, diepte-interviews met mensen in het vak, managementinformatie op economisch en maatschappelijk vlak, artikelen over ontwikkelingen in de sector en voor- en nabeschouwingen van (internationale) beurzen en manifestaties. Aan de Voorjaarsbeurs en de Najaarsbeurs van Stationery Office & Convenience Days wordt in een aparte editie aandacht besteedt. Deze editie krijgt u ook als u abonnee bent, wat betekent dat u ruim voor de beurs alle tijd heeft om uw bezoek voor te bereiden.

ABONNEMENT
Een abonnement op Kantoorvak Trends & Design kan op ieder gewenst moment ingaan. Het wordt afgesloten voor een vol jaar (acht edities) en stilzwijgend steeds verlengd voor de periode van een jaar, tenzij het abonnement drie maanden voor het verstrijken van de jaarperiode schriftelijk is opgezegd.

KOSTEN
Een abonnement kost 40 euro in Nederland. Buitenland-abonnees betalen 75 euro. Losse nummers kosten € 7,50.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.