Algemene Informatie

KantoorVak Trends & Design uw vakblad voor informatie over Office Supplies, Stationery, Wenskaarten en Gifts.

KantoorVak Trends & Design het vakblad voor de Kantoorvakhandel, de Boek- & Kantoorboekhandel en alle overige ondernemingen die zich bezighouden met de ontwikkeling, productie, import en verkoop van office supplies, stationery, Back to School, wenskaarten en gifts.

Onze missie luidt: "Alle betrokken partijen in deze markten handvatten bieden voor de dagelijkse gang van zaken en de (nabije) toekomst en daarbij streven we ernaar de belanghebbenden te helpen en te ondersteunen in hun activiteiten.". Dat betekent dat we bij elk artikel dat wordt geschreven vooraf nadenken wat de lezer heeft aan datgene wat we schrijven.

Rol vakblad in huidig medialandschap
Het medialandschap verandert. Belanghebbenden verkrijgen op meerdere plaatsen informatie. Vooral de digitale snelweg lijkt een onuitputtelijke bron. Maar deze is niet altijd even betrouwbaar. Grootste problemen zijn:
- De gevonden informatie is moeilijk controleerbaar op juistheid en actualiteit;
- Conflicterende inhoud van informatiebronnen als gevolg van de publicatie van diverse meningen (soms gepresenteerd als feiten);
- Onvolledigheid van informatie;
- Onduidelijkheid over wie de afzender is waardoor de juiste waarde van informatie niet bepaald kan worden.

De rol van een vakblad is onafhankelijk te berichten en lezers volledig en juist te informeren over de zaken die voor hen interessant en van belang zijn.

Opzet KantoorVak Trends & Design

KANTOORVAK TRENDS & DESIGN is hèt vakblad voor de kantoorvakhandel, de boeken kantoorboekhandel, de tabak- en gemakswinkels alsmede hobby-, speelgoed- en
giftwinkels die zich focussen op de ontwikkeling, productie, import en verkoop van office supplies, stationery, Back to School, wenskaarten, hobby- artikelen en gifts.

TRENDS EN DESIGN signaleert en volgt de verschuivingen en ontwikkelingen in de sector. Het trendy magazine biedt leveranciers en producenten een podium waarop van
kleinschalig tot branchebreed de meest uiteenlopende trends worden gesignaleerd en gepresenteerd.

De beide magazines kenmerken zich door een journalistieke onafhankelijkheid en kwaliteit. Naast nieuwfeiten, actualiteit ontwikkelingen en trends worden er ook achtergronden belicht, nader uitgediept en is er ruim aandacht voor human interest. In vaste, terugkerende rubrieken en actuele verhalen worden de meest uiteenlopende
onderwerpen, vaak diepgaand en met kennis van zaken, beschreven. Ook worden de meest recente verschuivingen in de retailmarkt gevolgd en de belangrijke (inter)nationale beurzen bezocht.

In alle onderdelen van het multimediale platform zijn er diverse interessant mogelijkheden om te adverteren. Zowel in beide magazines als op de websites of in de social media. Graag brengen wij deze commerciële kansen onder uw aandacht.

Actualiteit
Naast de genoemde katernen is er in elk magazine natuurlijk volop aandacht voor de actualiteit via redactionele artikelen. En uiteraard volgen we alle ontwikkelingen in de markt, zowel nationaal als internationaal. We bezoeken de belangrijke beurzen, volgen de ontwikkelingen in de retail en de verschuivingen die plaatsvinden.
Kortom: KantoorVak Trends & Design is hét vakblad voor iedereen die zich in deze branches begeeft en helder en open geïnformeerd wil worden over de richting waarin de markt zich beweegt. KantoorVak Trends & Design, uw vakblad voor informatie over Office Supplies, Stationery, Wenskaarten en Gifts.

Naast de totale branchekolom in Nederland, worden met dit vakblad ook de relevante doelgroepen in het buitenland aangesproken. KantoorVak Trends& Design maakt deel uit van de International Stationery Press Association, ISPA, de wereldwijd vertakte organisatie van kantoorvakbladen. Daarnaast is KantoorVak Trends & Design mediapartner van &Trendz op het gebied van Stationery. Deze beurs wordt drie keer per jaar georganiseerd door de Evenementenhal in Gorinchem.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.