Wie is KantoorVak Trends & Design

KantoorVak Trends & Design is al 27 jaar het vakblad voor de kantoorvakhandel, de boek-& kantoorboekhandel en alle overige ondernemingen die zich bezig houden met de ontwikkeling, productie, import en verkoop van office supplies, stationery, back to school, wenskaarten en gifts.

Onze mission statement hierbij is: "Alle betrokken partijen en personen in deze markten handvatten te bieden voor de dagelijkse gang van zaken en de (nabije) toekomst en daarbuiten streven we ernaar de belanghebbenden te helpen en te ondersteunen in hun activiteiten." Dat betekent dat we bij elk artikel dat wordt geschreven vooraf nadenken wat de lezer heeft en kan doen in zijn dagelijkese praktijk met de informatie die we hem/haar bieden.

Maar Kantoorvak Trends en Design is meer dan alleen een magazine. Kantoorvak Trends en Design is een multichannel nieuwsmedium. Door gebruik te maken van de digitale middelen, waarmee we inmiddels al een bereik hebben van meer dan 20.000 unieke bezoekers en ruim 60.000 pageviews (en dat nog los van het bereik via Facebook, LinkedIn en Twitter), weten we onze lezers actueel te blijven informeren. daarnaast biedt ons magazine u nog volop achtergrondinformatie en de diepgang di u kan helpen in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Maar ook vakevents behoren ondertussen tot het portfolio van KantoorVak Trends & Design. Zo zijn wij betrokken geweest bij meerdere vakevents en zijn wij op dit moment mediapartner van &Trendz. Het vakevent voor de markten waarin wij ons begeven.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.