Interviews

 • KantoorVak Trends & Design september - oktober 2019

  KantoorVak Trends & Design september - oktober 2019

  Donderdag 26 september 2019
  KantoorVak Trends & Design nr. 3-2019 is bij abonnees in de brievenbus beland.  klik  hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.
  0 reacties
 • KantoorVak Trends & Design nr. 1-2-2019

  KantoorVak Trends & Design nr. 1-2-2019

  Zondag 06 januari 2019
  KantoorVak Trends & Design nr. 1-2-2019 is bij abonnees in de brievenbus beland.  klik  hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.
  0 reacties
 • KantoorVak Trends & Design nr 3-2018

  KantoorVak Trends & Design nr 3-2018

  Woensdag 02 mei 2018
  KantoorVak Trends & Design nr. 2-2018 is bij abonnees in de brievenbus beland. klik hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.
  0 reacties
 • KantoorVak Trends & Design nr 1-2018

  Dinsdag 09 januari 2018
  KantoorVak Trends & Design nr. 1-2018 is bij abonnees in de brievenbus beland.  Klik  hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.
  0 reacties
 • KantoorVak Trends & Design 12 2016

  KantoorVak Trends & Design 12 2016

  Dinsdag 03 januari 2017
  KantoorVak Trends & Design nr. 12 2016 is bij abonnees in de brievenbus beland.  Klik  hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.
  0 reacties
 • KantoorVak Trends & Design nr 10-11-2016

  KantoorVak Trends & Design nr 10-11-2016

  Dinsdag 01 november 2016
  KantoorVak Trends & Design nr. 10-11 2016 is bij abonnees in de brievenbus beland.  Klik  hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.
  0 reacties
 • KantoorVak Trends & Design nr. 01-02 2016

  KantoorVak Trends & Design nr. 01-02 2016

  Maandag 04 januari 2016
  KantoorVak Trends & Design nr. 01-02 2016 is bij abonnees in de brievenbus beland. Klik   hier   voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.
  0 reacties
 • KantoorVak Trends & Design maart-april is verschenen

  Maandag 25 maart 2013
  KantoorVak Trends & Design kan elk moment bij de abonnees in de brievenbus belanden. In deze editie weer veel informatie over alle zaken die spelen in onze vakgebieden. Zo is er aandacht voor de nieuwe media campagne van Stabilo. Verder volop aandacht voor de afgelopen (inter)nationale vakbeurzen. Een interview met Maud van der Wiel, docent aan de Fontys hogeschool in Tilburg die ons meeneemt in de wereld van trends en wat trends betekenen voor ons vakgebied. In deze tijd van het jaar is er traditiegetrouw aandacht voor Agenda's en kalenders waarbij speciale aandacht is voor de veranderingen bij Brepols. Ook is er aandacht voor de regels van webwinkels, iets waar vaak onvoldoende aandacht aan geschonken wordt door webwinkels. Daarnaast uiteraard ook volop aandacht voor actuele zaken die spelen in ons vakgebied. Een veelzijdig en informatief nummer. Nog geen abonnee? Neem dan nu een abonnement .
  0 reacties
 • Oproep MKB voor actieplan retail verdient brede navolging

  Oproep MKB voor actieplan retail verdient brede navolging

  Vrijdag 04 januari 2013
  MKB voorman Hans Biesheuvel roept het kabinet op om te komen tot een actieplan om de retail in Nederland te stimuleren. Aanleidingen zijn de toenemende druk in deze belangrijke sector van ondernemend Nederland. Door een toenemend aantal faillissementen en vrijwillige bedrijfsbeëindigingen, grote leegstand van winkelpanden, druk als gevolg van hoge werkgeverslasten en problemen met de krediet verschaffing heeft de retail het zwaar. "Het aantal faillissementen zal in 2013 schrikbarend toenemen", aldus Biesheuvel op Nu.nl. Het is een oproep die meer dan alleen steun verdient. Maar niet alleen het kabinet is aan zet. Banken, vastgoed eigenaren, projectontwikkelaars, Retail organisaties en lokale overheden moeten met elkaar in overleg om deze sector, toch een van de belangrijkste motors van de Nederlandse economie, om te vormen naar de toekomst. En die toekomst zit niet alleen in online zoals velen ons willen doen geloven, maar kan wel een hulpmiddel zijn.
  1 reacties
 • Hameco dag nieuwe stijl

  Hameco dag nieuwe stijl

  Donderdag 24 mei 2012
  De HAMECO dag nieuwe stijl, gehouden op maandag 23 april, is zeer positief ontvangen door leden en leveranciers. Na jarenlang de jaarlijkse  ledendag te hebben georganiseerd in De Reehorst te Ede koos de vereniging er dit jaar voor om leden en leveranciers uit te nodigen voor een boottocht. Ook het traditionele middagprogramma kreeg met sprekers en een netwerkevent een andere opzet dan voorgaande edities.  
  0 reacties
 • De mens centraal

  De mens centraal

  Donderdag 24 mei 2012
  Steelcase bestaat honderd jaar. In die tijdsspanne heeft het Amerikaanse bedrijf zich ontwikkeld van lokale leverancier van kantoormeubilair tot wereldwijde werkomgevingsspecialist. Het geheim: de menselijke factor. “Als je met plezier werkt, is het leven een feest.”  
  0 reacties
 • Dealers oplossingen bieden

  Dealers oplossingen bieden

  Donderdag 24 mei 2012
  Eind 2011 werd de overname van Spicers door Unipapel afgerond. Inmiddels zijn we bijna vier maanden verder. Tijd voor een gesprek over de toekomst die men voor ogen heeft. KantoorVak Trends & Design sprak met Eddy Priem, managing Director Spicers Benelux in zijn kantoor in Deinze.  “De overname was een langdurig proces”, meldt Priem. “Enerzijds omdat het twee beursgenoteerde bedrijven waren, anderzijds omdat er vanuit de mededingingsautoriteiten kritisch gekeken werd naar de gevolgen van de overname, in het bijzonder op de Spaanse thuismarkt.”  
  0 reacties
 • Een goede verhuurder denkt mee

  Een goede verhuurder denkt mee

  Donderdag 24 mei 2012
  De afgelopen maanden is het aantal faillissementen flink gestegen. Een van de gevolgen is een toename van het aantal leegstaande winkelpanden. KantoorVak Trends&Design sprak met John Hoogkamer, strategieconsultant vastgoed. Zijn conclusie is duidelijk: “De toekomst van de binnenstad zal significant veranderen en als men niet anticipeert. Projectontwikkelaars, beleggers, overheid, en de Retail-ondernemer worden hier allen door geraakt.” Wij vroegen hem wat dit voor effect heeft op u als huurder? “Ken uw rechten en slaap met je huurcontract onder je kussen”, is zijn devies.
  0 reacties
 • FINDYOUR EQUITY PARTNERS VERSTEVIGT POSITIE KANTOORMARKT DOOR OVERNAMES VAN BACKSHOP EN RILLSTAB QUANTORE ONTVANGT PREDICAAT KONINKLIJK TRENDZ NAJAAR 2020 KLAAR OM RETAILERS TE VERWELKOMEN HERINRICHTING WERKOMGEVING BLIJKT VOOR BEDRIJVEN LASTIGE MANAGEMENTPUZZEL TRENDZ KRIJGT OOK GROEN LICHT VANUIT OVERHEID TRENDZ NAJAAR 2020 VERPLAATST NAAR SEPTEMBER KEEP DISTANCE, STAY CONNECTED FELLOWES BENOEMT NIEUWE EUROPEAN OPERATIONS DIRECTOR CANON PRODUCTION PRINTING GUNT DUURZAME INRICHTING NIEUW HOOFDKANTOOR AAN GISPEN EUROPEL OFFICE PRODUCTS KLAAR VOOR DE VOLGENDE FASE
 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.