't Gesprek

 • KantoorVak Trends & Design nr. 3-4-2019

  KantoorVak Trends & Design nr. 3-4-2019

  Donderdag 07 maart 2019
  KantoorVak Trends & Design nr. 3-4-2019 is bij abonnees in de brievenbus beland.  klik  hier voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.
  0 reacties
 • KantoorVak Trends & Design nr 07-08-2016

  KantoorVak Trends & Design nr 07-08-2016

  Dinsdag 16 augustus 2016
  KantoorVak Trends & Design nr. 07-08 2016 is bij abonnees in de brievenbus beland. Klik hier voor een  preview  van het magazine KantoorVak Trends & Design.
  0 reacties
 • Retail inkoopbeurzen bundelen krachten

  Retail inkoopbeurzen bundelen krachten

  Woensdag 14 oktober 2015
  Trendz, @ HomeEvent en SOCdays vormen samen grootste inkoopmoment. Retailevents Trendz (voorjaar en najaar), @HomeEvent en Stationery, Office & Convenience Days (SOCdays) vormen vanaf januari 2016, gezamenlijk, het belangrijkste inkoopmoment voor de detailhandel in Nederland, maar ook voor België en Duitsland. Beursorganisatoren Evenementenhal en Dutch Trade Events spelen middels dit samengaan in op de behoefte van de markt, namelijk het hebben van een one-stop-shopping moment voor ondernemers in de detailhandel. Op 10, 11 en 12 januari 2016 vindt de eerste (samengevoegde) editie plaats in Gorinchem.
  0 reacties
 • Vandaag verschijnt KantoorVak Trends & Design editie 03-04-2015

  Vandaag verschijnt KantoorVak Trends & Design editie 03-04-2015

  Dinsdag 31 maart 2015
  KantoorVak Trends & Design 03-04-2015 is bij abonnees in de brievenbus beland. In deze editie kijken wij terug op alle beurzen die zijn geweest en nog gaan komen. Klik  hier  voor een preview van het magazine KantoorVak Trends & Design.
  0 reacties
 • KantoorVak Trends & Design 05/06 op de mat

  KantoorVak Trends & Design 05/06 op de mat

  Maandag 02 juni 2014
  KantoorVak Trends & Design 05/06-2014 is bij abonnees in de brievenbus beland. In deze editie kun u informatie opdoen over alles dat te maken heeft met papier. Maar natuurlijk is dit niet het enige waar wij u over informeren. In het magazine is er onder andere aandacht voor de navolgende onderwerpen:
  0 reacties
 • Quantore investeert in zichtbaarheid en herkenbaarheid leden

  Quantore investeert in zichtbaarheid en herkenbaarheid leden

  Dinsdag 08 april 2014
  Geconcentreerd inkopende leden van Quantore kregen onlangs bijzondere post. Directeur Arnold Theuws stuurde hen een lege portemonnee met de aankondiging dat Quantore die gaat vullen. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 14 april presenteert hij onder meer een nieuw initiatief waarbij leden tools krijgen aangereikt om omzetgroei te stimuleren.
  0 reacties
 • Onderscheidend vermogen leidt tot succesvol ondernemen

  Onderscheidend vermogen leidt tot succesvol ondernemen

  Woensdag 27 maart 2013
  Ik zat afgelopen zondag in de auto en zat naar de  radio te luisteren.  Bij het zoeken naar een leuke zender werd mijn aandacht ineens getrokken door een gesprek tussen, in mijn ogen  een van de beste radio journalisten, Govert van Brakel en oud schaatser Ben van de Burg. Kent u hem nog Ben van de Burg? Ben van de Burg was ooit een begenadigd schaatstalent die nooit uit zijn carrière heeft kunnen halen wat er in zat. Niet veel later werd hij zelfs weggezet als schaatsclown. Inmiddels is Van den Burg een succesvol zakenman geworden en heeft hij het stigma dat (oud) top sporters dom zijn verre van zich afgeworpen. Door Krijn ten Hove
  0 reacties
 • Een goede verhuurder denkt mee

  Een goede verhuurder denkt mee

  Donderdag 24 mei 2012
  De afgelopen maanden is het aantal faillissementen flink gestegen. Een van de gevolgen is een toename van het aantal leegstaande winkelpanden. KantoorVak Trends&Design sprak met John Hoogkamer, strategieconsultant vastgoed. Zijn conclusie is duidelijk: “De toekomst van de binnenstad zal significant veranderen en als men niet anticipeert. Projectontwikkelaars, beleggers, overheid, en de Retail-ondernemer worden hier allen door geraakt.” Wij vroegen hem wat dit voor effect heeft op u als huurder? “Ken uw rechten en slaap met je huurcontract onder je kussen”, is zijn devies.
  0 reacties
 • De markt moet alle kansen grijpen die er zijn

  De markt moet alle kansen grijpen die er zijn

  Dinsdag 27 maart 2012
  Hij geeft eigenlijk nooit meer interviews omdat zijn woorden vaak anders werden weergegeven dan dat hij het eigenlijk bedoelde. Voor Kantoorvak Trends&Design maakte hij een uitzondering omdat, zoals hij vooraf aangaf, “de markt waar wij ons in begeven aan verandering onderhevig is. En omdat ik denk dat er nog veel kansen liggen voor onze productcategorie. Maar dan moeten we het met elkaar wel anders en beter doen.”Aan het woord Pedro Vermeersch, CEO van Hallmark Continental Europe. Een monoloog over kansen om meer te halen uit, voor velen, de belangrijkste rendementsmakende productgroepen in de winkel. In het maart nummer van Kantoorvak Trends & Design heeft u al een voorstukje kunnen lezen van het interview. Op de website leest u het hele gesprek wat onze hoofdredacteur Krijn ten Hove had met Pedro Vermeersch.
  0 reacties
 • Kantoor wordt meer een sociale ontmoetingsplaats

  Kantoor wordt meer een sociale ontmoetingsplaats

  Woensdag 18 januari 2012
  Aan het eind van 2011 ontvingen we van meubelinrichter Gispen een persbericht waarin men aankondigde extra mensen te moeten aannemen om de productie en orderstroom te kunnen verwerken. Positief nieuws in een markt waarvan al jarenlang beweerd wordt dat deze zou zijn ingestort. Lees meer in KantoorVak Trends & Design januari 2012 neem nu een abonnement!
  0 reacties
 • Olaf Nauta(DESQ):Het geheim van het familiebedrijf

  Olaf Nauta(DESQ):Het geheim van het familiebedrijf

  Maandag 19 december 2011
  KantoorVak Trends & Design ging voor het gesprek naar Zeewolde om te spreken met Olaf Nauta van Desq, een familiebedrijf dat meetelt en, ook in deze economische zware tijden, gewoon groeit.
  1 reacties
 • FINDYOUR EQUITY PARTNERS VERSTEVIGT POSITIE KANTOORMARKT DOOR OVERNAMES VAN BACKSHOP EN RILLSTAB QUANTORE ONTVANGT PREDICAAT KONINKLIJK TRENDZ NAJAAR 2020 KLAAR OM RETAILERS TE VERWELKOMEN HERINRICHTING WERKOMGEVING BLIJKT VOOR BEDRIJVEN LASTIGE MANAGEMENTPUZZEL TRENDZ KRIJGT OOK GROEN LICHT VANUIT OVERHEID TRENDZ NAJAAR 2020 VERPLAATST NAAR SEPTEMBER KEEP DISTANCE, STAY CONNECTED FELLOWES BENOEMT NIEUWE EUROPEAN OPERATIONS DIRECTOR CANON PRODUCTION PRINTING GUNT DUURZAME INRICHTING NIEUW HOOFDKANTOOR AAN GISPEN EUROPEL OFFICE PRODUCTS KLAAR VOOR DE VOLGENDE FASE
 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.