Kern van de Zaak

De basis van het blad; iedere maand wisselende thema's; Deze maand kalenders en agenda's. 

 • Kansen met kalenders en agenda's

  Kansen met kalenders en agenda's

  Dinsdag 08 april 2014
  De digitalisering zet steeds verder door. Dat kan ook niet anders: computers zijn het beste hulpmiddel voor de mens. De technologie is verwerkt in bijna elk gebruiksproduct. Dat dit consequenties heeft voor de manier waarop we werken, is evident – dit geldt ook voor de verkoop van producten die we dagelijks gebruiken zoals kalenders en agenda's.
  0 reacties
 • Langer gezond doorwerken

  Langer gezond doorwerken

  Donderdag 24 mei 2012
  De roep om gezonde werkomgevingen neemt steeds serieuzere vormen aan. Niet alleen leiden gezonde werkomgevingen tot meer creativiteit en productiviteit, ze beantwoorden ook aan de vraag van minister Kamp om medewerkers op een gezonde manier langer door te laten werken. Dit blijkt uit onderzoek van Fellowes ‘Ergonomie op de wijzigende Nederlandse werkplek’.  
  0 reacties
 • De mens centraal

  De mens centraal

  Donderdag 24 mei 2012
  Steelcase bestaat honderd jaar. In die tijdsspanne heeft het Amerikaanse bedrijf zich ontwikkeld van lokale leverancier van kantoormeubilair tot wereldwijde werkomgevingsspecialist. Het geheim: de menselijke factor. “Als je met plezier werkt, is het leven een feest.”  
  0 reacties
 • Het kantoor verdigitaliseert

  Het kantoor verdigitaliseert

  Donderdag 24 mei 2012
  Het kantoor anno 2012 is niet meer vergelijkbaar met dat van ongeveer tien jaar terug. Het kantoor en de werkzaamheden zijn veranderd. De werkzaamheden zijn verdigitaliseert. Een trend die de Kantoorvakhandel moet volgen wil het de vakhandel voor het kantoor blijven. Waar de vakhandel in de jaren negentig de slag om de telecommunicatie en computer niet heeft weten te maken, biedt de opkomst van de I-Phone en I-pad alsnog veel kansen. Het is nu aan de vakhandel om die stap te durven maken.  
  0 reacties
 • Het kantoor als flexibele werkplek

  Het kantoor als flexibele werkplek

  Donderdag 24 mei 2012
  Het nieuwe werken is in opkomst. Steeds meer grote en kleine bedrijven richten hun kantoren volgens dit principe in. Gispen meldde ons begin dit jaar dat men een mega order had binnen gehaald bij de overheid voor het opnieuw inrichten van verschillende ministeries. Vernieuwde inzichten in werkmethoden, maar ook de digitalisering spelen daarin een rol.  
  0 reacties
 • Boekbinders uit Bergamo

  Boekbinders uit Bergamo

  Maandag 26 maart 2012
  Legatoria di Bergamo, oftewel ‘boekbinders uit Bergamo’, is in Nederland beter bekend als Lediberg Benelux. Een bedrijf met een verhaal dat begint in 1965 in Italië. De oprichters Lindo en Maria Castelli begonnen toen met de afwerking van agenda’s in hun werkplaats in Bergamo, Italië.
  0 reacties
 • Ambitieuze en dynamische Paper Show

  Ambitieuze en dynamische Paper Show

  Maandag 26 maart 2012
  Alle vakbeurzen die dit jaar zijn gehouden hebben een belangrijke overeenkomst: aan het eind van de rit blijkt de beurs ondanks de huidige economische omstandigheden, een positief gevoel achter te laten bij bezoekers, standhouders en organisatie.
  0 reacties
 • Goed gevuld en lekker druk

  Goed gevuld en lekker druk

  Maandag 26 maart 2012
  Op zondag 12 februari opende de Paper & Convenience Show, voor het eerst in de Brabanthallen in Den Bosch, haar deuren voor de zesde editie. En zoals bij elke editie was er weer veel nieuws te zien op de beurs.
  0 reacties
 • Positieve sfeer toont positieve stemming

  Positieve sfeer toont positieve stemming

  Maandag 26 maart 2012
  Met spanning werd uitgekeken naar Paper World, de eerste grote internationale vakbeurs in ons vakgebied van dit jaar. Hoe zou er gereageerd worden op de laatste economische ontwikkelingen, zouden de bezoekers wel komen en uit welke landen wel en niet. En bovenal: hoe zou de stemming zijn. Lees meer in KantoorVak Trends & Design maart 2012 neem nu een abonnement!
  0 reacties
 • PostNL over verzenden

  PostNL over verzenden

  Maandag 23 januari 2012
  Wie online iets bestelt, wil dat het wordt bezorgd op de plaats en het tijdstip dat het hem/haar uitkomt. Bij PostNL Pakketten weten ze daar alles van. Manager Marketing & E-business Chris Leferink vertelt over de vele mogelijkheden en geeft tips.  
  0 reacties
 • Webshop voorwaarde voor ons bestaansrecht

  Webshop voorwaarde voor ons bestaansrecht

  Maandag 23 januari 2012
  Recent onderzoek wijst uit dat retailers met een fysieke winkel én een webshop de toekomst hebben. Voor veel ondernemers is dat geen nieuws: zij zijn al wat langer online actief. Drie praktijkvoorbeelden.  
  0 reacties
 • Meer betaalmethoden, meer omzet

  Meer betaalmethoden, meer omzet

  Maandag 23 januari 2012
  Goede webwinkels beschikken naast de juiste software, een mooie look en feel en een slimme zoekfunctie over een degelijk betaalsysteem. Oftewel: een systeem waarbij het afrekenproces aansluit op de betaalbehoefte van de klant. De mogelijkheden zijn legio, constateerde KantoorVak Trends & Design na een rondgang op internet.  
  0 reacties
 • Zorg dat je vindbaar bent

  Zorg dat je vindbaar bent

  Maandag 23 januari 2012
  Bij het opzetten van een webwinkel komt nogal wat kijken. Iemand die daar alles van weet is internetgoeroe Jeroen van der Geest, creatief directeur van WebArchitects. “Goede zoekmachinemarketing is een voorwaarde voor succes.”  
  0 reacties
 • FINDYOUR EQUITY PARTNERS VERSTEVIGT POSITIE KANTOORMARKT DOOR OVERNAMES VAN BACKSHOP EN RILLSTAB QUANTORE ONTVANGT PREDICAAT KONINKLIJK TRENDZ NAJAAR 2020 KLAAR OM RETAILERS TE VERWELKOMEN HERINRICHTING WERKOMGEVING BLIJKT VOOR BEDRIJVEN LASTIGE MANAGEMENTPUZZEL TRENDZ KRIJGT OOK GROEN LICHT VANUIT OVERHEID TRENDZ NAJAAR 2020 VERPLAATST NAAR SEPTEMBER KEEP DISTANCE, STAY CONNECTED FELLOWES BENOEMT NIEUWE EUROPEAN OPERATIONS DIRECTOR CANON PRODUCTION PRINTING GUNT DUURZAME INRICHTING NIEUW HOOFDKANTOOR AAN GISPEN EUROPEL OFFICE PRODUCTS KLAAR VOOR DE VOLGENDE FASE
 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.