60 jaar weekblad Donald Duck: Donald Duck weken bij Bruna

60 jaar weekblad Donald Duck: Donald Duck weken bij Bruna

Laatst bijgewerkt op: 11 - 10 - 2012 | 12:09

Bruna en Donald Duck Weekblad lanceren een grootschalige spaaractie voor alle Donald Duck fans. Bruna staat vanaf maandag 15 oktober helemaal in het teken van het 60-jarig jubileum van Donald Duck Weekblad, waarbij alle 380 Bruna winkels Donald Duck ademen.

“Al 60 jaar is Donald Duck te koop bij Bruna. Donald Duck is een bijzonder geliefd character bij onze klanten. Niet alleen als tijdschrift, maar ook als character op artikelen als agenda’s, schoolspullen, etc. Kortom, Donald Duck past bij ons. Vandaar dat we dit jaar samen de 60ste verjaardag van het vrolijke weekblad vieren," aldus Peter Brouwer, algemeen directeur van Bruna.

Sparen voor stripstickers

Om de actie te ondersteunen heeft men een speciale spaaractie ontwikkeld. "Van 15 oktober tot en met 18 november krijgen klanten bij besteding van elke vijf euro een gratis pakje met zes Donald Duck stripstickers. De stickers kunnen worden verzameld in een uniek Donald Duck stripalbum dat als aftrap van de actie alleen op zaterdag 13 oktober gratis te verkrijgen is voor alle Donald Duck Weekblad Facebook fans via een speciaal Facebook Offer. Vanaf maandag 15 oktober is het album te koop voor € 1,49", aldus Brouwer.

 Met de familie Duck ben je nooit in je eendje

Ook kunnen Duck fans en klanten van Bruna een eigen familiefoto van zichzelf en de familie Duck maken door een foto te uploaden op Donaldduck.nl/bruna. Het eigen familieportret kan geplakt worden op de speciale familiepagina in het spaaralbum, waarmee je je album helemaal compleet maakt. Op de website van het weekblad worden elke week de leukste families Duck uitgekozen, die eveneens terug te zien zijn op social media. 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.