9 redenen om NIET naar de Stationery Office & Convenience Days te gaan en 3 waarom u wel moet gaan!

Laatst bijgewerkt op: 31 - 01 - 2013 | 06:37

Dit weekend begint in Den Bosch de Stationery, Office & Convenience Days. Het belangrijkste vakevent in onze branche. Inmiddels hebben al zeer veel vakgenoten zich aangemeld als bezoeker. Als u zich nog niet heeft aangemeld dan zult u vast nog hevig twijfelen of u wel naar dit evenement moet gaan. En dat begrijpen wij best. Daarom geven wij u graag 9 goede redenen om NIET naar de beurs te komen. En omdat het gratis is ook nog 3 redenen waarom u juist wel moet komen.

Het kan natuurlijk best zijn dat je niet naar de Stationery, Office & Convenience Days wil gaan.  Misschien heb je het te druk. Misschien weet je alles al, of misschien denk je dat het met al die veranderingen in het vak waar iedereen het over heeft wel mee zal vallen. En die nieuwe producten? Daarvoor komen de vertegenwoordigers toch wel langs. Heb je helemaal geen argument om NIET te komen? Dan weten wij er wel een paar.

 Argumenten om vooral NIET naar de Stationery, Office & Convenience Days  te gaan:

1. Weten jullie wel hoe druk ik het heb?!

Goede reden! Je loopt jezelf tegenwoordig vierkant voorbij. Je wilt en moet alles zelf doen, maar tijd, daar ontbreekt het aan. Heeft het dan zin om naar de Stationery, Office & Convenience Days te gaan? Ja! Want nergens kun je in zo’n korte tijd  een volledig overzicht krijgen van de laatste trends en ontwikkelingen in uw eigen vakgebied. Daarnaast is er geen enkele andere plaats waar je zoveel informatie zo efficiënt bij elkaar kunt vinden. In een paar uur ben je weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen, het aanbod van exposanten en meer ...

2. Er wordt tegenwoordig alleen nog maar gesproken over het einde van de winkels  en de toekomst van webshops.

e-Commerce wordt steeds belangrijker, maar de consument koopt nog altijd het liefst in een echte winkel bij een ondernemer die hij kent. Een goede webshop kan daarbij wel helpen. Daarom besteden steeds meer leveranciers aandacht aan de ontwikkeling van webshops en de kansen die e-commerce kunnen bieden. Denkt u dat is niets voor mij? Lekker blijven zitten waar u zit. Toch nieuwsgierig? Kom dan ook naar de Stationery, Office & Convenience Days en maak u klaar  voor de toekomst. Gratis en voor niks op de beurs, inclusief tips en adviezen van specialisten.

3. Ik heb geen budget om in te kopen en heb nog meer dan voldoende voorraad.

Oké als de omzetten tegenvallen  en de bestaande voorraden lopen niet snel genoeg weg dan begrijpen we dat uw mogelijkheden om in te kopen beperkt zijn. Maar uw klanten verwachten wel dat u hen iedere keer weer verrast met leuke nieuwe producten. Maar op de Stationery, Office & Convenience Days hoeft u niet direct in te kopen. U krijgt hier inzicht in de laatste nieuwe producten, ontmoet ook andere leveranciers en productcategorieën. Je kunt hier kosteloos onderzoeken wat nieuwe producten voor kansen kunnen bieden, Nieuwe producten en trends spotten, workshops en seminars bezoeken, netwerken met vakgenoten. Kortom een hele dag vermaak en informatie  voor niets. Maar daar is dan ook alles mee gezegd. 

4. Ik heb geen of te weinig  personeel en mijn bedrijf moet wel open.

Wij beseffen dat uw bedrijf gewoon door moet draaien. Daarom hebben wij onze openingstijden dan ook aangepast daaraan. We zijn op zondag geopend van 10 tot 18 uur en hebben op maandag een extra lange openingsdag tot 21 uur. Hierdoor is de beurs ook  te bezoeken buiten uw bedrijfsopeningstijden.

5. Ach, daar is toch niets vernieuwends bij?!

Elke beurs kent zijn verrassingen. Er zijn altijd nieuwe dingen te spotten. Enerzijds omdat we direct na de grootste internationale beurzen zitten en leveranciers hun nieuwste producten meenemen naar de Stationery, Office & Convenience Days. Maar maak vooral kennis met HEEL VEEL nieuwe leveranciers, er staan dit jaar weer veel nieuwe exposanten op onze beurs. Ontdek nieuwe innovatieve producten, vernieuwende diensten en de modernste gadgets. En laat ook vooral alles over e-commerce niet aan je voorbij gaan. Dan ben je pas écht vernieuwend!

6. Wat nou inspiratie en nieuwe producten? Daarvoor komt de vertegenwoordiger toch wel bij me langs?.

Helemaal gelijk! Dan heb je ook de goede presentatie tips niet nodig. En kun je het echte product niet aanraken, in zijn volledigheid bekijken etc. . En kun je ook alle andere verwennerijen aan je voorbij laten gaan. Hoef je niet aan te horen of te ervaren wat de nieuwste trends zijn in jouw vakgebied. Wat productcategorieen of producten jou kan bieden. En te wachten met bestellen tot de vertegenwoordiger weer langskomt en de trend weer voorbij is of uitverkocht. En zie je ook niet hoe je je bedrijf verder kunt ontwikkelen. Jij gaat toch voor de inhoudelijke informatie en niet voor de snelle verkooppraatjes van de vertegenwoordiger?

7. Jan en alleman loopt maar op die beurzen rond te struinen.

De Stationery, Office & Convenience Days  is een vakevent voor iedereen die werkzaam is in de vakgebieden kantoorvakhandel, Boek-& Kantoorboekhandel, Tabak- & Gemakwinkels, giftshops, hobby-, speelgoed-, kinder-, souvenirwinkels  en al die winkels die de producten verkopen die op de Stationery Office & Convenience Days verkrijgbaar zijn. Dit is de enige plaats waar je zoveel ‘lotgenoten' tegenkomt om ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

 8. Leuk zo’n event.  Zelf heb ik er toch niets aan. Mijn inkooporganisatie bepaalt toch wat ik moet verkopen

Het is bewezen dat de consument daar wil kopen waar hij de beste service en informatie krijgt. En wilt u uw klanten niet informeren over de mogelijkheden waardoor ze juist naar uw concurrent gaan waar u toch al zo bang voor bent? Lekker in je negativiteit blijven hangen, daar knap van je op. Kijk rond op de beurs, praat met leveranciers over nieuwe en bestaande producten, kijk hoe jullie samen de verkoop kunnen stimuleren. Doe inspiratie op die u in de praktijk kan brengen in uw bedrijf. Combineer de beurs met een nuttige workshops. Praktische oefeningen en het krijgen van basisinzichten in e-commerce of winkelpresentaties.

9. Ik zie nog geen enkele reden om te komen.

Nog niet overtuigd om te komen? Tsja, het bezoek is ook gratis ... net als de catering, het parkeren, de workshops en seminars. En niet te vergeten ... wij zijn er ook (net als ca. twee duizend vakgenoten).

Oké, mogen wij nog heel even drie redenen geven waarom je dan wel zou moeten komen? Naast de redenen die we hierboven geven? We zullen het kort en krachtig houden:

 1. Efficiënt

Je vindt nergens zoveel relevante aanbieders bij elkaar om snel inspiratie op te doen en kennis te maken met nieuwe en bestaande producten en diensten. Weet je niet waar je moet beginnen? Doe mee met onze Hot Spot Tour! In vogelvlucht nemen we je mee langs een aantal interessante stands.

2. Nuttig

Je ziet niet alleen de producten of diensten, maar ontmoet ook de mensen erachter zodat je direct vragen kunt stellen en kennis kunt maken met het product of de dienst zodat je nog beter een keuze kunt maken. Je vindt altijd wel wat nieuws en interessants voor je organisatie. Je kunt deelnemen aan de gratis seminars, je krijgt gratis advies en je kunt testen of jij klaar bent voor de toekomst. Daarnaast zijn we er zeker van dat onze exposanten je aangenaam zullen verrassen met weetjes rondom hun producten en diensten!

3. Beste beurs

De Stationery, Office & Convenience Days  wordt door jouw vakgenoten gewaardeerd als de beste vakbeurs van Nederland! Niet voor niets bezoeken vele collega's 2x per jaar weer dit Event. Wissel ervaringen uit met vakgenoten. En 2x per jaar bezoeken bezoek is echt de moeite waard, het aanbod van exposanten is iedere keer voor een groot deel weer anders!

 

U heeft nu uw keuze gemaakt? En u wilt zich laten inspireren? En gebruik maken van de speciale aanbiedingen? En alle voordelen van een beursbezoek optimaal benutten? Registreer u dan hier voor. 

 

 

 


Categorieën: Algemeen Nieuws, Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.