999 Games completeert het spellen aanbod op de Paper & Convenience Show

999 Games completeert het spellen aanbod op de Paper & Convenience Show

Laatst bijgewerkt op: 20 - 09 - 2012 | 12:10

Met de toevoeging van 999 Games is de Paper & Convenience Show ook het platform geworden voor het aanbod op het gebied van bord spellen. Tijdens voorgaande edities waren al diverse spellen leveranciers aanwezig. "Ook deze editie zijn de belangrijkste spellen leveranciers weer aanwezig. zeker nu ook 999 Games ervoor heeft gekozen op deze beurs te exposeren. Hiermee wordt de vakhandel echt goed bedient voor wat betreft het aanbod op dit vlak", aldus Krijn ten Hove, mede organisator van de beurs. 

Ten Hove: "Spellen worden in toenemende mate ook verkocht in andere kanalen danm de speelgoedbrnache. De betere boek- & kantoorboekhandel en gemakswinkels zijn zeer goed in staat om deze producten te verkopen. Daarnaast wordt de beurs op deze manier ook interressant voor de betere speelgoed zaken, die op deze manier hun belangrijkste spellen leveranciers kunnen ontmoeten en daarnaast en breed scale aan producten kunnen vinden die ook hun winkel kan laten onderscheiden."

Al ruim 20 jaar is 999 Games actief als distributeur van spelproducten in de Benelux." Vanaf 1998 begeeft het bedrijf zich op het uitgeverspad met een nieuwe generatie bordspellen, die zich onderscheiden door het gebruik van eersteklas kartonnage, fraai artwork en  hoogwaardige   materialen. Speelplezier voor ieder niveau en elk type speler staan voorop in de spellen. 999 Games voert titels in de categorie├źn kinderspellen, familiespellen, expertspellen, reisspellen en buitenspellen. Bekende titels zijn: De Kolonisten van Catan, Halli Galli, Regenwormen, Carcassonne, Boonanza, 30 Seconds en Machiavelli."


Categorieën: Algemeen Nieuws, Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.