Aantal deelnemers Stationery Office & Convenience Days neemt verder toe

Laatst bijgewerkt op: 25 - 01 - 2013 | 11:05

Het aantal deelnemers aan de Stationery Office & Convenience Days neemt zienderogen toe. In de afgelopen dagen zijn Cortina, MGP Cards, ChromaZone, Uitgeverij Boom, CZ Cado. The Card Club, Sweering, Alfons 't Hart en Orange Papers definitief als deelnemers toegevoegd. Daarnaast hebben nog diverse bedrijven opties genomen waaronder Present Time, Stationery Team samen met SRT, Kavas en MTM Gifts.

Door de toevoeging van deze deelnemers wordt het aanbod nog breder en dit event uitermate intererssant voor de bezoekers. "Uit de voorregistraties wordt duidelijk dat de bezoekers geintresseerd zijn in kantoorartikelen, stationery, agenda's en kalenders. Met de toevoeging van deze leveranciers sluit het aanbod steeds beter aan bij de wensen van de bezoekers.

Voor een compleet overzicht kunt u kijken op de Stationery Office & Convenience pagina's op onze website.

Ten Hove: "Los van deze partijen hebben we nog diverse gesprekken met andere partijen lopen voor deelname. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we deze keer weer een goed winkeldekkend aanbod kunnen bieden. De bezoekers hebben vertrouwen in gezien het aantal mails en telefoontjes wat we hebben ontvangen omtrent het voor registreren. Voor registratie kan men terecht op de speciale registratie site.

 


Categorieën: Algemeen Nieuws, Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.