ACCO Brands EMEA stelt nieuwe country manager Benelux aan

ACCO Brands EMEA stelt nieuwe country manager Benelux aan

Laatst bijgewerkt op: 06 - 02 - 2020 | 16:40

Bij ACCO Brands EMEA is per heden Marko Hoogenboom aangesteld als Country Manager Benelux. In zijn nieuwe rol zal hij rapporteren aan Jaap van Selm, Regional Vice President North-Western Europe, en leidinggeven aan de nieuwe Benelux-organisatie.

Na de overname van Esselte in 2017 was Marko Hoogenboom, als Sales Director Netherlands, verantwoordelijk voor het samenvoegen van beide organisaties en het realiseren van omzetgroei in Nederland. Deze doelstellingen zijn succesvol gerealiseerd. Met het opzetten van een nieuwe Benelux-structuur verwacht ACCO Brands EMEA de krachten verder te kunnen bundelen en de significante groei te kunnen voortzetten. De klanten in Benelux blijven onverminderd optimale support ontvangen van de sales, marketing en verkoop binnendienstteams in Woerden (NL) en Sint Niklaas (BE). Carlo Bollen, Sales Director Belgium, heeft ACCO Brands verlaten om elders zijn carrière voort te zetten. ACCO Brands is hem dankbaar voor zijn inzet van de afgelopen jaren in de Belgische markt.

Over ACCO Brands EMEA
ACCO Brands Corporation is wereldwijd merkleider in een breed aanbod van categorieën. Zo ontwikkelt en vermarkt ACCO Brands innovatieve oplossingen om het moderne werken te vereenvoudigen en beter te organiseren. Enerzijds oplossingen voor de mobiele, moderne werker, zoals presentatiemiddelen, opbergsystemen, ergonomische oplossingen, laptoptassen, security, presenters, chargers, toetsenborden en adapters. Anderzijds klassieke producten als ordners, notitieboeken, nietmachines en perforatoren, papiervernietigers, lamineermachines, bureauaccessoires en archiveringsproducten. Zowel voor op kantoor als onderweg of voor thuis. ACCO Brands heeft wereldwijd een omzet van ca. $ 2 miljard en verkoopt producten in meer dan 144 landen, via eigen verkoop- en distributiekanalen. Het bedrijf heeft een sterke portfolio van internationale en lokale merken als Leitz®, Rexel®, Esselte®, Rapid®, Nobo®, GBC®, Derwent® en Kensington®.

Meer informatie: www.accobrands.com


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.