ACI Supplies moet deuren sluiten

Laatst bijgewerkt op: 20 - 03 - 2014 | 15:38

ACI Adam uit Maastricht is gisteren door de rechtbank failliet verklaard. De Maastrichtse supplies- en kantoorartikelengroothandel handelde onder de naam ACI Supplies. Eigenaar Ton Adam heeft zelf het faillissement aangevraagd. Een reden voor de faillissementsaanvraag kan curator P. Scholtes uit Heerlen nog niet geven.

De afgelopen jaren heeft eigenaar Adam het bedrijf fors uitgebreid. De omzet groeide van 460 miljoen euro in 2009 tot 770 miljoen euro in 2012. De winst daarentegen kelderde in deze periode van 1,8 miljoen euro tot 692.000 euro.

Bij ACI Supplies werkten 125 mensen. In 2013 is de groothandel nog verhuisd naar een forse nieuwbouwlocatie in het zuiden van Maastricht, van waaruit ook de buitenlandse vestigingen in onder andere Duitsland, Frankrijk, Engeland, Griekenland en Spanje werden aangestuurd. Volgens sommige mensen zou het bedrijf zich in de teruglopende markt voor kantoorartikelen hebben vertild aan de nieuwbouw. 'Je verdiensten zijn tegenwoordig uit te drukken in centen, maar je kosten zijn in euro's.'

Bron: fn Faillissement Nieuws


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.