ADVEO breidt B2B aanbod uit

ADVEO breidt B2B aanbod uit

Laatst bijgewerkt op: 25 - 01 - 2013 | 11:04

De ADVEO groep breidt haar aanbod uit. Dankzij een grotere synergie binnen de groep heeft de Benelux nu een grotere toegang tot de productcategorieën printers, consumables, papier en computeraccessoires. ADVEO helpt haar klanten dit nieuwe aanbod naar de professionele eindgebruiker aan te bieden via een uitgebreid pakket aan marketing- en verkoopsondersteunende initiatieven, zowel off- als online. Nieuw in 2013 is de Technology Folder, die klanten in de loop van december hebben besteld en ondertussen op de markt is.

 

De ADVEO klant heeft met de Technology folder een gepersonaliseerde B2B-verkooptool in handen. "De folder van 24 pagina’s bevat een ruime selectie aan kantoormachines, papier en computeraccessoires (met focus op iPad- en tablettoebehoren). Met een uitgelezen aanbod, voordeelprijzen en exclusieve acties wordt ingespeeld op veranderende marktbehoeften. Alle grote merken zijn er in terug te vinden, waaronder Epson, Canon, Brother, Fellowes, Kensington, OKI, Dymo, Imation, Toshiba en Rexel", aldus Karen Ongena van ADVEO.

Er worden in de eerste helft van 2013 twee edities van de Technology Folder uitgebracht. "In de 2e helft van het jaar wordt het Technology assortiment vooral via online acties onder de aandacht gebracht. Deze folder is na de catalogus een voorbeeld van hoe ADVEO de verkoop van zijn klanten ondersteunt. Gecombineerd met online bestelmogelijkheden en logistieke oplossingen is ADVEO samen met zijn klanten klaar voor een gerichte marktbenadering in 2013."


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.