Adveo catalogus 2019

Adveo catalogus 2019

Laatst bijgewerkt op: 10 - 09 - 2019 | 15:08

De nieuwe catalogus van Adveo is er: het resultaat van maanden hard werken. Met meer dan 14.500 referenties wordt de catalogus dan ook al jaren beschouwd als echt naslagwerk. De catalogus telt 836 pagina’s en is slechts één van de vele services die Adveo aanbiedt ter ondersteuning van retailers en zelfstandige handelaars in kantoormateriaal. 


Over elk product in de catalogus is nagedacht: wat blijft in het assortiment? Wat komt erbij? Hoe kan Adveo steeds het beste gamma bieden? Vier Category Managers volgen het assortiment en de evoluerende consumentenbehoeften dagelijks. Verspreid over 12 categorieën, van traditioneel kantoormateriaal en kantoormachines tot facilitaire producten, werden dit jaar 1.450 referenties toegevoegd. Resellers van Adveo buiten de catalogus  18.000 producten extra bestellen. Adveo startte vorig jaar met Market Place, waardoor het assortiment aanzienlijk uitgebreid werd.

Tienduizenden catalogi werden deze week geleverd in het logistieke centrum van Adveo in Deinze en vertrekken in de loop van de maand december naar de resellers. Op die manier kunnen de dealers het naslagwerk nog vóór het einde van het jaar aan hun klanten bezorgen.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.