Alle belangrijke schrijfwaren merken aanwezig op Pen & Leather World tijdens de Paper & Convenience Show

Laatst bijgewerkt op: 17 - 08 - 2012 | 16:07

Met de deelname bevestiging van Cross aan de komende Paper & Convenience Show zal het Pen & Leather World op de beurs alle luxe schrijfwaren merken herbergen die de Kantoorvakhandel als hun belangrijkste verkoopkanaal zien. Met de aanwezigheid van Newell, Pennenland, Cross, Lamy, Caran d'Ache, IDC, Pennenimport 4 You en Pelikan zijn vrijwel alle grote merken aanwezig. 

Doelstelling van het Pen & Leather World is om deze specifieke productgroepen extra onder de aandacht te brengen. "Luxe schrijf- & lederwaren zijn wellicht 2 productgroepen die niet makkelijk verkocht worden, maar die een winkel wel onderscheidend vermogen kunnen brengen", aldus organisator Bas de Bruin van de Paper & Convenience Show. Naast het aanbod zullen binnen het Pen & Leather World Extra activiteiten ontplooit worden die de ondernemer kunnen helpen bij het verkopen van deze categorie├źn. 

Nu echt alle grote mereken aanwezig zijn is de beurs nog interessanter geworden voor de vakhandel en pennenspeciaalzaken. "Juist in de periode waarin de voorverkoop voor het komende belangrijke najaar moet plaats vinden kunnen de klanten een vrijwel volledig beeld krijgen van alles wat er verkrijgbaar is op deze gebieden", aldus De Bruin.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.