Allereerste Starbucks retail store bij Shell

Laatst bijgewerkt op: 08 - 09 - 2014 | 21:20

Vorige week maakte Nederland kennis van de allereerste Starbucks retail store bij Shell. Maar vanaf 16 September word de eerste Starbucks On The Go geopend in Schiedam bij KantoorExpert-Officeland s’Gravelandseweg 248. De eerste kantoorvakhandel in Nederland waar klanten of passanten kunnen genieten van hun favoriete Starbucks koffie.

Starbucks On The Go is een premium zelfbedieningsconcept dat de koffiehuiservaring uitbreidt en iedereen een plek geeft om even uit te rusten, op te laden of anderen te ontmoeten Een selectie van hoogwaardige dranken, zoals heel veel verschillende koffiesoorten, chai tea latte, warme chocomel en thee, zullen beschikbaar zijn.

Met een ruim zitgedeelte en een aantal flexplekken met gratis Wi-Fi speelt KantoorExpert in op de trend van Het Nieuwe Werken door een plek aan te bieden waar klanten kunnen genieten van een drankje terwijl ze een pauze nemen tijdens hun reis, of een zakelijke afspraak hebben. Shoppen moet weer beleving worden en naast het ophalen van kantoorartikelen, het bezoeken van de showroom voor kantoormeubilair, kantoormachines of het regelen van alle postzaken is de aanvulling met een Starbucks On The Go een plek om jezelf te verwennen in een unieke en uitnodigende omgeving.

Onze vestiging is geopend op doordeweeksedagen van 0.8.00 tot 18.00 uur en zaterdags van 08.00 tot 12.00 uur.

KantoorExpert/Officeland
S´Gravelandseweg 248
Schiedam


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.