Altijd een persoonlijk cadeau met HEMA digitale cadeaus

Altijd een persoonlijk cadeau met HEMA digitale cadeaus

Laatst bijgewerkt op: 04 - 09 - 2015 | 16:26

HEMA maakt het leven van haar klanten leuker en makkelijker. Vanaf nu ook met persoonlijke digitale cadeaus. Op hema.nl/cadeau kan men 24 uur per dag, 7 dagen per week digitale cadeau tegoed kopen, persoonlijk verpakken en per e-mail versturen. HEMA is op dit moment in Europa, de enige aanbieder.

HEMA digitale cadeaus maakt het mogelijk om waar en wanneer men maar wil, een digitaal cadeau te kopen welke op iedere gewenste dag toegestuurd kan worden per e-mail.
Er is keuze uit meer dan vijftien verschillende digitale cadeaus voor o.a. bioscoop, diner, kranten en tijdschriften.
Hoe maak je een persoonlijk cadeau?
HEMA heeft een digitale geanimeerde cadeauverpakking gemaakt die persoonlijk gemaakt kan worden met eigen tekst, foto en muziek. Zo worden vriend, buurvrouw, collega of familielid met een persoonlijk cadeau verrast.
Het digitale cadeau kan direct per mail verstuurd worden, maar wanneer men de ontvanger het liefst in spanning laat wachten, of het pas op het moment dat het feestje begint wil aanbieden, kan de kalender zo ingesteld worden dat het cadeau pas verzonden wordt op de dag die de gever geschikt vindt.
Steven McAllister, verantwoordelijk voor nieuwe diensten bij HEMA, licht toe: 'HEMA probeert het leven van zijn klanten leuker en makkelijker te maken. Met deze dienst bevestigen wij onze positie als een retailer die nieuwe markten openbreekt en daarmee zijn klanten verrast met innovatieve producten'.

Bron: http://www.nieuwsbank.nl


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.