Antalis neemt papiermerk Data Copy over van Metsä Board

Antalis neemt papiermerk Data Copy over van Metsä Board

Laatst bijgewerkt op: 17 - 09 - 2015 | 11:02

Antalis, Europa’s toonaangevende papierdistributeur, neemt per 1 juli a.s. het kantoorpapiermerk Data Copy over van de Finse papier- en kartonfabrikant Metsä Board.

 

De overname van Data Copy versterkt Antalis’ positie in de kantoormarkt, waardoor klanten een nog grotere keuze hebben uit het productaanbod van topmerken. Data Copy heeft een loyale klantenkring en een goede reputatie op het gebied van innovatie, zoals gemakkelijk te openen verpakkingen en zachte ‘Grab&Go’ handgrepen. Duurzaamheid en een verantwoorde inkoop staan hoog in het vaandel van het merk.

De overname past binnen de strategie van Antalis’, die zich richt op het voeren van de strategische topmerken. Ofwel van Antalis zelf, zoals Image en nu ook Data Copy, ofwel op basis van exclusieve licenties zoals Xerox®. Merken waarvoor Antalis een exclusiviteit in bepaalde markten heeft, zoals Pioneer® en HP®, blijven ook belangrijk. Xavier Jouvet, Directeur Marketing en Inkoop van Antalis International; “We zijn er trots op dat we Data Copy aan ons portfolio voor kantoorpapier kunnen toevoegen. Het merk sluit naadloos aan bij onze strategie en heeft toegevoegde waarde voor onze klanten, die veelzijdigheid en milieuprestaties belangrijk vinden.”

  


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.