Antalis verrast duurzame drukkerij met elektrische bestelwagen

Antalis verrast duurzame drukkerij met elektrische bestelwagen

Laatst bijgewerkt op: 24 - 10 - 2014 | 15:26

Antalis overhandigde woensdag de sleutels van een elektrische Renault Kangoo Z.E. aan Ecodrukkers uit Nieuwkoop. De drukkerij neemt deel aan het loyaliteitsprogramma van Antalis. Met de slagzin ‘Print green, drive clean’ won de duurzame drukkerij de hoofdprijs in de eerste spaarperiode. De bestelwagen is bestickerd met bijzondere eco- en reliëffolie uit het assortiment van Antalis. 

‘Your Antalis’ is het loyaliteitsprogramma van Antalis Benelux, de distributeur van papier, materialen voor visuele communicatie en verpakkingsoplossingen. Bij de introductie van het programma eind 2013 stelde Antalis een elektrische bestelwagen als hoofdprijs beschikbaar: de Renault Kangoo Z.E. ter waarde van
€ 25.000,-. Door een originele slagzin te bedenken over de elektrische auto in relatie tot het bedrijf, maakten deelnemers uit Nederland en België kans. Een jury bepaalde uiteindelijk wie de prijswinnaar
van de auto was. Antalis wil met het loyaliteitsprogramma laten zien dat het de relatie met haar bestaande klanten erg belangrijk vindt en daarom graag iets extra’s doet.

De drukkerij uit Nieuwkoop heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Commercieel directeur Petra de Boer noemt dit ook als reden om in te kopen bij Antalis. Zij bieden toegevoegde waarde en ondersteuning ten aanzien van milieuverantwoord papiergebruik en drukwerk. “Het is geweldig zo’n grote prijs te winnen. Met deze elektrische bestelwagen kunnen we klanten op een nóg duurzamere manier bedienen. We presenteren ons nadrukkelijk als een organisatie die goed en vakkundig werk aflevert en daarnaast nadenkt over de impact op het milieu en de samenleving. We merken dat dit een reden voor opdrachtgevers kan zijn om met ons samen te werken, zo geven zij ook invulling aan hun eigen visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dezelfde reden waarom wij weer inkopen bij Antalis.”

“Ecodrukkers is een zeer gewaardeerde klant van Antalis. Het bedrijf hanteert een duidelijk MVO-beleid, voor Antalis is duurzaamheid ook een speerpunt. Als klant herken je ons duurzame assortiment sinds kort aan de één tot vijf sterren die toegekend worden aan producten als onderdeel van het Green Star System. Vanaf drie sterren is een product milieuverantwoord te noemen, op onze website zie je hoe dit precies werkt. Ecodrukkers koopt bijvoorbeeld het vijf sterren tellende papiersoort ’Cocoon’ , aldus Marcel Bartels, Account Manager bij Antalis Benelux. Het systeem maakt het ook voor kleinere organisaties en eindgebruikers eenvoudig een verantwoorde keuze te maken.

Bron: www.antalis.nl


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.