Art of Cards Failliet - doorstart vrijwel zeker

Laatst bijgewerkt op: 31 - 03 - 2014 | 15:52

De Bredase wenskaarten uitgeverij Art of Cards heeft vorige week dinsdag haar faillissement aangevraagd. De rechtbank heeft het bedrijf inmiddels failliet verklaard. Desondanks is het bedrijf volledig operationeel en wordt er hard aan een doorstart gewerkt aldus Kim Spanjersberg. "De vertegenwoordigers zijn gewoon onderweg, de bestellingen worden gewoon uitgeleverd." Over de oorzaak stelt Spanjersberg dat er te laat maatregelen zijn genomen in veranderende marktomstandigheden.

"Het faillissement is heel zuur", aldus Spanjersberg, "we hebben goede en trouwe klanten, goede collecties en producten en geen van onze leveranciers heeft het vertrouwen in ons opgezegd. Alleen door de marktomstandigheden is het gewoon lastig. Na het wegvallen van een grote klant vorig jaar waren we zo goed als rond met een nieuwe klant, alleen de beslissing bleef lang op zich wachten. En omdat we hoopten dat de overeenkomst met die nieuwe klant snel rond zou zijn hebben we nagelaten maatregelen te treffen. En als we nu een reorganisatie zouden doen zou dat teveel geld hebben gekost, vandaar deze oplossing."

Spanjersberg verwacht binnen een paar weken meer duidelijkheid te hebben over de doorstart. "Tot die tijd blijft het bedrijf open en hoeven de klanten niets te merken van het faillissement, daarnaast hebben onze leveranciers al hun vertrouwen uitgesproken in een eventuele doorstart."


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.