Art of Cards zamelt bijna € 35.000 in voor Kika

Art of Cards zamelt bijna € 35.000 in voor Kika

Laatst bijgewerkt op: 29 - 03 - 2013 | 09:08

Wenskaarten uitgeverij Art of Cards heeft een naam in het ondersteunen van goede doelen via de verkoop van wenskaarten. De Zonnebloem, Duchenne en ook Kika zijn doelen die via de verkoop van wenskaarten een gedeelte van de opbrengst ontvangen. Vorige week ontving Kika een cheque ter waarden van € 34.188 welke bijeengebracht is door de verkoop van de speciale wenskaarten lijn die voor dit goede doel is ontwikkeld.

De cheque werd door Kim Spanjersberg, directeur van Art of Cards, overhandigd aan Rien Schimmel, ambassadeur voor Kika. Het geld wat via de verkoop van de wenskaartenlijn bijeen is gebracht zal worden gebruikt voor onderzoek naar kinderkanker. 

Kika is op dit moment bezig met een grote mediacampagne, met Frans Bauer als gezicht, die gericht is op de bouw van een nieuw ziekenhuis, het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie.

In het eerste kwartaal van 2013 zal iedereen in Nederland de kans krijgen om voor € 5,= een 'steen' te kopen om zo de bouw financieel te steunen. Voor een periode van 8 weken zal de actie in bijna alle soorten media zichtbaar zijn. Met als hoogtepunt een live tv-show bij de TROS in maart met fantastische acts en optredens. De stenen kunnen gekocht worden via de site www.kikabouw.nl of via de KiKabouw-app. Via de TV show zijn ruim 711.000 stenen verkocht, goed voor meer dan € 3,5 miljoen.

Ook op dit moment heeft Art of Cards een wenskaartenlijn in de verkoop waarbij de opbrengst bestemd is voor Kika. Het geld wat hiermee opgehaald wordt zal worden aangewend voor de bouw van dit nieuwe ziekenhuis. Dus ook Art of Cards, en indirect ook de ondernemers die deze wenskaarten verkopen, 'dragen een steentje bij' en zorgen er samen voor dat het Prinses Máxima Centrum in 2015 haar deuren kan openen.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.