AT Cross overgenomen door investeringsmaatschappij

Laatst bijgewerkt op: 16 - 07 - 2013 | 17:00

Vandaag werd bekend dat het Amerikaanse A.T. Cross, leveranciers van o.a. luxe schrijf- en lederwaren de accesoire divisie heeft verkocht aan investeringsmaatschappij Clarion Capital Partners. Met de overname is $ 60 miljoen gemoeid. Verkoop van eze divisie was volgens de raad van bestuur de beste optie om de waarde van het bedrijf veilig te stellen voor de aandeelhouders. A.T. Cross gaat zich nu verder richten op het op de markt zetten van de zonnebril merken Costa en Native Eyewear.  

A.T. Cross, met een 170 jarige historie, is trots op hoe het merk zich gepositioneerd heeft door de jaren heen. Het bedrijf verwacht dat de overname geen gevolgen zal hebben voor medewerkers, klanten en toeleveranciers.

Clarion Capital Partners is verheugd over de aankoop. Volgens een persmededeling is het bedrijg blij om te mogen investeren in een echt Amerikaans merk. Een merk wat door velen generaties wereldwijd wordt gewaardeerd. De focus ligt in het verder doorontaikkelen van het bedrijf en de producten voor de komende generaties.

De verwachting is dat de volledige overname in het derde kwartaal zal zijn afgerond.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.