AtmR Kantoorverandering neemt Van Munster Interieurprojecten en Van Munster All Office te Amersfoort over

AtmR Kantoorverandering neemt Van Munster Interieurprojecten en Van Munster All Office te Amersfoort over

Laatst bijgewerkt op: 12 - 01 - 2012 | 15:13

AtmR Kantoorverandering uit Elst (Gld.) heeft per 1 januari 2012 alle activiteiten van Van Munster Interieurprojecten en Van Munster All Office uit Amersfoort overgenomen. Deze overname past in de strategie van AtmR (Advies tot en met Realisatie) om zich te versterken in de te bewerken regionale markten en in de landelijke markt voor organisaties met meerdere vestigingen op het gebied van kantoorinrichting, -benodigdheden, -papier en documentsystemen.

"Door deze overname creëren we de schaalgrootte die ons in staat stelt onze organisatie blijvend aan te laten sluiten aan de behoefte van klanten in deze sterk veranderende markt. Daarnaast vergroten we ons marktaandeel en omzetvolume zodat we een stevige positie blijven bekleden in de distributiekolom binnen onze branche. Om de gemeenschappelijke voordelen optimaal te kunnen benutten zijn we op dit moment bezig met het integreren van de volledige Back Office, ICT en telefonie van beider bedrijven. De dienstverlening van zowel AtmR als Van Munster zal hierdoor op dezelfde wijze worden voortgezet. Met persoonlijke aandacht, direct contact en op het gewenste kwaliteitsniveau."

AtmR bestaat 10 jaar en benadrukt dat het financieel kerngezond is en verzekert met deze overname de continuïteit naar alle belanghebbenden. Uitgangspunt in de dienstverlening bij AtmR is door het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en innovatieve diensten een zo'n groot mogelijke toegevoegde waarde voor de klanten te realiseren.

Locatie

De activiteiten zullen in Amersfoort blijven plaatsvinden vanuit de huidige locatie op bedrijventerrein De Hoef. Arthur Rensenbrink, verantwoordelijk voor projectinrichting en ergonomisch advies, en Gerard ter Beest, verantwoordelijk voor kantoorbenodigdheden zullen het vertrouwde aanspreekpunt blijven. De tenaamstelling voor de vestiging Amersfoort wordt AtmR van Munster.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.