B2B Office Dealer congres op 5 februari 2013

Laatst bijgewerkt op: 15 - 11 - 2012 | 17:39

Op 5 februari 2013 zal gelijktijdig met de Stationery Office & Convenience Days, een B2B Office Dealer Congres worden georganiseerd. Locatie is Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Doelstelling van het congres is om de B2B Office Dealer te informeren over de laatste ontwikkelingen in de markt, de kansen die er zijn en welke ondersteuning er voor hem te vinden is. "Dit zal gebeuren middels plenaire sessies die gekoppeld gaan worden aan een bezoek aan de Stationery Office & Convenience Days. Diverse partijen hebben hun medewerking inmiddels toegezegd aan dit event. Het congres is vrij toegankelijk voor de B2B office Dealers uit Nederland en Belgiƫ.

"Als gevolg van de overname van de organisatie van de Paper & Convenience Show hebben we ons nieuwe event, Stationery Office & Convenience Days een extra boost kunnen geven", aldus Krijn ten Hove, samen met Letty Kamps, uitgeefster van Kantoorvak Trends & Design, organisator van het nieuwe event. "Door nu een B2B Office Dealer congres er aan toe te voegen kunnen we nadrukkelijk inspelen op de behoefte in de markt. Op dit congres willen we de dealers echt handvatten bieden die ze kunnen helpen bij hun dagelijkse bedrijfsvoering."

Het programma voor die dag wordt op dit moment uitgewerkt. daarnaast is men met diverse partijen in gesprek over ondersteuning van dit congres. "De basis van het programma komt erop neer dat men in de ochtend via een aantal plenaire sessies informatie krijgt over de ontwikkelingen in de markt, de kansen die er liggen en hoe om te gaan met zaken als het nieuwe werken, sustainable office en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tot slot willen we ook aandacht geven aan de partijen die een rol spelen in de markt en wat zij kunnen betekenen voor de ondernemers in deze branche. Na de plenaire sessies zal er ruimte zijn voor een bezoek aan het handelsplein van de Stationery Office & Convenience Days waar het Office Plaza een wezenlijk onderdeel van is. Aan het eind van de middag zal er nog een netwerkborrel zijn en zal er een aansprekende spreker zijn die de bezoekers nog extra kan informeren over de laatste stand van zaken in de economie."

Meer gedetailleerde informatie volgt zodra beschikbaar.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.