Bestuurswisseling Office World

Bestuurswisseling Office World

Laatst bijgewerkt op: 21 - 05 - 2015 | 13:06

Op de Algemene Ledenvergadering van Office World, gehouden op 13 februari 2015, is Frank Heus toegetreden tot het bestuur van brancheorganisatie Office World. Heus volgt hiermee Harald Nuij en Willem Oosterbeek op. Frank Heus is werkzaam als Country Director Consumer Benelux bij Bolton Adhesives.

Bolton Adhesives vertegenwoordigt de lijmdivisie van de Bolton Group en voert vijf prominente merken: Bison, UHU, Griffon, Imedio en Air Max. Voor het lijmen of kitten van papier en karton, leer, stof en hout of het verbinden van metaal en plastic; de producten van Bolton Adhesives bieden de beste oplossing. Thuis, op kantoor, op school, bij het klussen of tijdens professionele werkzaamheden. Het bedrijf richt zich zowel op het supermarkt- en kantoorboekhandelkanaal als op de doe-het-zelf markt en de professionele markt. Bij Bolton Adhesives werken circa 700 medewerkers.

Bolton Adhesives is onderdeel van de Bolton Group. De Bolton Group levert kwaliteitsproducten op een vijftal consumentenmarkten, te weten op het gebied van voeding, persoonlijke verzorgings- en gezondheidsproducten, huishoudelijke en schoonmaakmiddelen, cosmetica en lijmen.

Frank: “Wij zijn als Bison relatief nieuw in de kantoorbranche. In het verleden heb ik ruim 7 jaar ervaring in deze business opgedaan. Misschien kan ik met een andere kijk op de veranderde wereld, een actieve bijdrage leveren om Office World als sterk en professioneel platform mee te laten groeien met de wereld om ons heen. Met Bison zijn wij gewend daarin een verbindende rol te willen spelen. Samen met de leden van Office World”.


Van Harald Nuij en Willem Oosterbeek werd op de ledenvergadering afscheid genomen. Zij werden met applaus van de vele aanwezigen, bedankt voor hun enorme inzet gedurende vele jaren om van Office World de sterke brancheorganisatie te maken die het nu is. Het complete bestuur van Office World bestaat nu uit Cees van Manen (voorzitter), Wim de Goei (Schäfer Shop), Frank Heus (Bonton Adhesives), Rob Lenderink (Lexmark International) en Guido Venverloo (Fellowes Benelux).


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.