Bianca Krijgsman nieuwe directeur Steelcase Solutions

Bianca Krijgsman nieuwe directeur Steelcase Solutions

Laatst bijgewerkt op: 07 - 06 - 2012 | 10:27

Bianca Krijgsman – van Gulik is de nieuwe directeur van Steelcase Solutions Nederland, aanbieder van totaaloplossingen op het gebied van werkomgevingen. Haar voornaamste doel is om met Steelcase Solutions, dat een premium brand is van Steelcase Inc., een stevige marktpositie in Nederland te veroveren. Krijgsman - Van Gulik heeft al een lange ervaring in de inrichtingsbranche waarvan de laatste 7 jaar al binnen de Steelcase organisatie. Haar kennis en ervaring  gaat ze aanwenden om Steelcase Solutions op de kaart te zetten als aanbieder  van effectieve en efficiënte totaaloplossingen op het gebied van werkomgevingen.

Steelcase Solutions is een nieuwe formule op de Nederlandse markt die aanbieders in producten en services rondom kantoorinrichting met elkaar verbindt in antwoord op de behoefte van de opdrachtgever. Door samen te werken met andere product- en dienstenleveranciers kan Steelcase Solutions opdrachtgevers een totaaloplossing bieden, waarbij het beste van meerdere werelden wordt samengebracht en de opdrachtgever toch het gemak heeft van één aanspreekpunt. Op deze manier biedt Steelcase Solutions inspirerende oplossingen op maat op het gebied van ontwerp en inrichting, planning en projectmanagement, montage en installatie, onderhoud en beheer. Steelcase Solutions baseert zich hierbij onder meer op de jarenlange ervaring, kennis en inzichten van Steelcase ten aanzien van werkomgevingen.

Krijgsman – van Gulik over de uitdaging die voor haar ligt: ‘De branche van kantoorinrichting en werkplekomgevingen is dynamisch en wordt gekenmerkt door vrijwel dagelijks nieuwe trends en ontwikkelingen. Om adequaat in te spelen op de behoefte van onze opdrachtgevers aan totaaloplossingen op maat, zijn kwaliteit, een hoge mate van flexibiliteit en een korte-time-to-market vereist. Door intensief met andere hoogwaardige producten- en dienstenleveranciers samen te werken, zijn we hier optimaal toe in staat.’


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.