Boekhandel Voorhoeve eerste Libris winkel nieuwe stijl

Boekhandel Voorhoeve eerste Libris winkel nieuwe stijl

Laatst bijgewerkt op: 16 - 07 - 2013 | 17:30

Boekhandel Voorhoeve, voorheen Plantage Voorhoeve, heeft zich aangesloten bij Libris. Daarmee is deze centraal gelegen winkel aan de Kerstraat 77-79 in Hilversum de eerste winkel die de recent gelanceerde nieuwe huisstijl voert. De nieuwe Libris-stijl – ‘vol van boeken’ – geeft invulling aan de focus op kwaliteit: een zeer breed assortiment, een passend advies van lokale boekhandelaren en het authentieke gevoel van een  eigentijdse boekwinkel.

Eigenaren van de reeds bestaande Boekhandel Voorhoeve in Hilversum zijn Amin Usman en Klaartje de Vocht. Amin, tevens mede-eigenaar van 62Damrak Plus, een onderneming in vernieuwende productconcepten voor de boekhandel, speelt zijn rol op de achtergrond. Klaartje is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

“We zijn verheugd dat we onze passie voor ondernemen en lezen nu kunnen inzetten onder de vlag van het kwaliteitsmerk Libris. De nieuwe huisstijl en strategie van Libris passen perfect bij de mogelijkheden van onze winkel”, zegt Amin Usman. “De markt, het vak, de consument: alles is volop in beweging. Klaartje en ik proberen samen met Libris en 62Damrak Plus daar een passend antwoord op te geven, een ongelofelijk interessante uitdaging. Aan ons enthousiasme en het vakkundige team zal het in ieder geval niet liggen.”


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.