BOSTA Paper Show verhuist naar de Mechelse Nekkerhal

BOSTA Paper Show verhuist naar de Mechelse Nekkerhal

Laatst bijgewerkt op: 22 - 03 - 2017 | 16:45

De Paper Show van brancheorganisatie Bosta vindt sinds ontelbare jaren plaats in de Brabanthal in Leuven. Volgend jaar verhuist de vakbeurs naar de Mechelse Nekkerhal. De reden? De Paper Show barst uit zijn voegen!

De Paper Show is dé vakbeurs voor professionals in papierwaren, school- en kantoorartikelen, hobby en wenskaarten. Frank Schelkens, voorzitter Bosta: “Het jaarlijkse event brengt leveranciers en inkopers samen om zaken te doen en te netwerken in een gemoedelijke sfeer. De laatste editie (22 en 23 januari 2017) toonde andermaal dat de beurs meer dan ooit actueel is. We moesten zelfs deelnemers weigeren omdat de standruimte was uitverkocht.” 

Slachtoffer eigen succes
Het aantal standhouders en bezoekers stijgt elk jaar. Precies daarom paste Bosta de lay-out van de standruimte in de Brabanthal aan. Bea Wollaert, secretaris-generaal van Bosta: “We verplaatsten de registratie naar een aparte container aan de ingang van het gebouw, zodat we de standen over de volledige Brabanthal konden verspreiden. Dat was ook nodig om een betere bezoekersflow te garanderen. Toch konden we nog niet alle kandidaat-exposanten (meer dan 90!) een plekje geven, en gingen we noodgedwongen op zoek naar een grotere locatie.” 

Nekkerhal wordt nieuwe stek
De keuze viel op de Nekkerhal in Mechelen: een multifunctionele locatie met meer dan 18.000 vierkante meter vrije oppervlakte, 1700 parkeerplaatsen én een goed bereikbare ligging. Frank Schelkens: “In de Nekkerhal vonden we de oplossing voor ons ‘luxeprobleem’. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe locatie álles in huis heeft om de beurs gesmeerd te doen lopen.” “Pas op: het concept van de beurs blijft onveranderd”, benadrukt Bea Wollaert. “Qua organisatie, sfeer en professionalisme kan geen enkele vakbeurs tippen aan de Paper Show.” 

De Paper Show 2018 vindt plaats op 21 en 22 januari. Meer informatie over Bosta of de Paper Show? Mail bosta@skynet.be of bel +32 02 460 62 12.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.