Bouman Kantoortotaal opent Shop & Showroom in Veenendaal

Bouman Kantoortotaal opent Shop & Showroom in Veenendaal

Laatst bijgewerkt op: 18 - 04 - 2017 | 09:46

Begin januari heeft Bouman KantoorTotaal BV haar nieuwe vestiging aan het Stationsplein te Veenendaal geopend. Bouman KantoorTotaal was reeds met een verkoopkantoor gevestigd aan de Landjuweel te Veenendaal. Deze vestiging is nu gesloten voor de nieuwe locatie en het bedrijf heeft de nieuwe locatie uitgebreid tot een volwaardige shop & showroom.

De shop & showroom is de zevende vestiging van deze organisatie. Er zijn reeds vestigingen in Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland. In de nieuwe shop en showroom vindt u een breed scala aan kantoorartikelen, kantoor- en projectmeubilair en kantoorapparatuur. U bent elke werkdag van 08.30 tot 17.00 uur van harte welkom voor al uw kantoorinkopen.

Over Bouman KantoorTotaal

Bouman KantoorTotaal is totaalspecialist op het gebied van  kantoorartikelen, kantoor- en projectmeubilair, kantoorapparatuur en documentsystemen (multifunctionele kopieermachines), facilitaire producten en relatiegeschenken  voor kantoren, scholen en instellingen.

Bij Bouman KantoorTotaal staat niet het ‘product’ centraal, maar juist de ‘oplossing’ die een relatie wenst om zijn of haar bedrijfsvoering en processen te continueren en te optimaliseren. Het draait bij ons om een efficiënte en inspirerende kantooromgeving, met oog voor verantwoord werken en zorg voor het milieu. Daarbij staat ‘gaat niet, bestaat niet’ in onze missie centraal. Hierbij hechten wij veel waarde aan persoonlijk en klantgericht contact. Wij zijn namelijk professionals die betrouwbaar, transparant en servicegericht te werk gaan en graag een stapje extra doen. Voor nu en in de toekomst.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.