Bouman Kantoortotaal Winnaar OCG TROFEE 2015

Bouman Kantoortotaal Winnaar OCG TROFEE 2015

Laatst bijgewerkt op: 17 - 03 - 2016 | 10:50

Bouman KantoorTotaal heeft vrijdag 20 november de OCG trofee gewonnen! De prestigieuze prijs is uitgereikt door burgemeester René Verhulst tijdens het galafeest van OCG-leden en introducés in de Grote Maria Magdalenakerk in Goes.

De prestigieuze prijs wordt vanaf 1997 eens in de drie jaar uitgereikt door het OndernemersContact Goes (OCG), de business-to-business vereniging voor ondernemers in de gemeente Goes. De trofee is door het OCG geïntroduceerd om vanuit de leden ondernemers voor te dragen die in aanmerking komen voor de titel: Beste Ondernemer van Goes e.o. De organisaties zijn dit jaar beoordeeld door de jury, bestaande uit Frans Eppings (voorzitter), Benne van Leeuwen en Jo-Annes de Bat.

Over Bouman KantoorTotaal
Bouman KantoorTotaal is een totaalspecialist op het gebied van kantoorartikelen, kantoor- en projectmeubilair, kantoorapparatuur en documentsystemen, facilitaire producten en relatiegeschenken voor kantoren, scholen en instellingen. Wij hebben shops & showrooms in Goes, Middelharnis, Roosendaal, Terneuzen en Vlissingen. Tevens hebben wij een verkoopkantoor in Veenendaal.

Bij ons staat niet het ‘product’ centraal, maar juist de ‘oplossing’ die een relatie wenst om zijn of haar bedrijfsvoering en processen te continueren en te optimaliseren. Het draait bij ons om een efficiënte en inspirerende kantooromgeving, met oog voor verantwoord werken en zorg voor het milieu.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.