Breed en nieuw aanbod op Stationery Office & Convenience Days

Breed en nieuw aanbod op Stationery Office & Convenience Days

Laatst bijgewerkt op: 14 - 09 - 2013 | 14:44

Een enorm breed aanbod met nog een aantal verrassende lastminute aanmeldingen. Precies 100 leveranciers hebben de Stationery Office & Convenience Days uitgekozen om hun noviteiten te presenteren aan hun klanten.Van die 100 leveranciers zijn er 50 die nog niet eerder op het event aanwezig zijn geweest. Last Minute aanmeldingen zijn onder andere 3M, Bic, Henkel, Europel, Mike Holland Special Agent, Isa Card & Gifts, DD kado, Intro International, Ikkemikke, POS manager, Mini-art, MGP Cards, Happiness Trading, De kaartenmakers, Ikkefan en Edwali. "Hiermee is het aanbod enorm gevarieerd. "Iedere retailer, e-tailer en B2B dealer kan hier voldoende inspiratie opdoen en leuke nieuwe producten spotten voor het zo belangrijke laatste kwartaal", aldus Krijn ten Hove van de organisatie.

De opbouw vanaf donderdag verliep voorspoedig. Nu, één dag voor opening zijn de meeste standhouders klaar en worden her der nog wat puntjes op de i gezet. 

Dat de deelnemers hun beste beentje hebben voor gezet blijkt wel uit ondertsaande foto's. Met mooie presentaties en verrassende assortimenten zijn de standhouders gereed om de bezoekers te ontvangen. U komt toch ook uw (potentiële) leveranciers bezoeken om zo uw winkel te voorzien van de laatste noviteiten en zo voor te bereiden op het belangrijkste laatste kwartaal van het jaar. En dat het laaste kwartaal eraan komt blijkt wel uit de mogelijkheid om een echte Kerstsfeer op te snuiven bij Uitgeverij Deltas en Souvenirindustrie Buis.


Categorieën: Algemeen Nieuws, Beurzen

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.