Brepols sluit samenwerkingsovereenkomst met Verhaak

Brepols sluit samenwerkingsovereenkomst met Verhaak

Laatst bijgewerkt op: 10 - 02 - 2012 | 11:09

Brepols is een exclusieve samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Verhaak. Hierdoor is Brepols nog nadrukkelijker in staat om de positie van de eigen merk jaaragenda's op de Nederlandse markt te verstevigen.

Bestaande Brepols-klanten blijven bewerkt worden door de Brepols account managers. De Verhaak-vertegenwoordigers zullen de fijnmazigere distributie op zich nemen. Op die manier kunnen ook klanten die momenteel niet rechtstreeks door het Brepols-team worden benaderd optimaal voorzien worden van de agenda-collectie van Brepols.

"Zowel de vertrouwde vertegenwoordigers van Brepols als ook van Verhaak zijn in staat de collectie zo goed mogelijk af te stemmen voor de lokale ondernemer. Dit kan naast de traditionele jaaragenda's ook worden ingevuld met frisse, moderne trend agenda's", aldus Bert Lippens, commercieel directeur van Brepols.

"Tijdens de Paper & Convenience Show zijn de eerste contouren van de samenwerking al zichtbaar. Hier treft u ook een mooie compacte display aan, waarin een goede mix is opgenomen van jaaragenda's. Deze display is op zowel de stand van Verhaak als Brepols te zien. Met deze display bent u in staat om niet alleen een goed assortiment voor te stellen aan uw klant, ook uw presentatie is direct goed verzorgd!

Meer over de samenwerking tussen Verhaak en Brepols leest u in de eerskomende Kantoorvak Trends & Design.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.