Brepols wint voor derde keer ISPA Awards

Brepols wint voor derde keer ISPA Awards

Laatst bijgewerkt op: 30 - 01 - 2012 | 14:11

Voor de derde keer in 4 jaar is Brepols op de Frankfurter mese bekroond met een ISPA innovation award. Deze keer viel de agenda lijn Moose in de prijzen in de categorie Social Stationery. Innovatief aan deze productlijn is het gebruik van gerecycled leer in de kaft. Commercieel directeur Bert Lippens van Brepols was verheugd met deze prijs: " Voor ons een teken dat we met onze productontwikkeling op de goede weg zijn. Het is een echte bekroning als je product door vakjournalisten uit meer dan 20 verschillende landen jouw product uitkiezen als het meest innovatieve binnen het aanbod van deze grote beurs."

De ISPA Innovation Award is een award die wordt uitgereikt aan de leverancier die het meest innovatieve product brengt in een specifieke categorie. De categorie├źn zijn: Office Products, Social Stationery, Back to School, Computer Supplies en Schrijfwaren. Deelname is vrij voor elke leverancier. De ISPA Award wordt georganiseerd door de International Stationery Press Association, een samenwerkings verband van 25 vakbladen uit de gehele wereld. Kantoorvak Trends & Design is aangesloten bij de ISPA. De uitreiking vindt jaarlijks altijd plaats op Frankfurter Messe tijdens Paperworld.

In het komende nunmer van Kantoorvak Trends & Design staan we uitgebreid stil bij deze en andere prijswinnaars. de uitreiking vindt altijd plaats op Frankfurter Messe tijdens Paperworld.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.