Bricks & Clicks thema 16de Quantore relatiedagen

Laatst bijgewerkt op: 11 - 04 - 2012 | 10:20

Op maandag 16 en dinsdag 17 april aanstaande worden de Quantore Relatiedagen 2012 gehouden. Deze dagen vinden traditioneel plaats op het terrein naast het hoofdkantoor van Quantore in Beuningen. Deze beurs is op maandag geopend van 10.00 tot 22.00 uur en op dinsdag van 10.00 tot 18.00 uur. Het thema van de relatie dagen in Bricks & Clicks.

Uit onderzoeken van diverse partijen blijkt dat ondernemers die de markt benaderen met een fysieke winkel (bricks) én een webshop (clicks) succesvoller zijn dan ondernemers met alleen een winkel of alleen een webshop. Bezoekers aan de relatiedagen komen alles te weten over dit thema, maar ook onderwerpen als social media, georganiseerd werken en acquisitie komen aan bod.  Mar naast deze thema's presenteren de leveranciers uiteraard ook hun meest innovatieve en meest populaire producten. Het aanbod is breed en divers.

Awards

Op maandagavond 16 april worden voor de 7e keer de Quantore Awards uitgereikt aan leveranciers, die het afgelopen jaar buitengewone inzet richting Quantore hebben getoond. Er zijn drie awards te verdelen: één voor de beste operationele performance, één voor de beste commerciële prestatie en één voor de leverancier met de beste prestatie op alle gebieden. De winnaars worden op de maandagavond om 21.00 uur bekend gemaakt.De genomineerden zijn (in willekeurige volgorde):

 

Operationele award:

B.V. Bura
Esselte B.V.
Biella Benelux
Plastoreg Smidt GmbH & Co.
BiC Netherlands B.V.

Commerciële award:


Henkel Nederland B.V.
Bruynzeel-Sakura B.V.
Groupe Hamelin
Euroseats
HP

Algemene award:

Bruynzeel-Sakura B.V.
Esselte B.V.
edding Legamaster B.V.
Henkel Nederland B.V.
Grupo Portucel Soporcel S.A. 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.