Bruna Gorinchem is beste Tijdschriftenretailer 2012

Bruna Gorinchem is beste Tijdschriftenretailer 2012

Laatst bijgewerkt op: 30 - 11 - 2012 | 18:08

Bruna Gorinchem is de "Betapress Mercur Tijdschriftenretailer van het Jaar 2012". Deze prestigieuze Mercur is gisteravond in Amsterdam tijdens het jaarlijkse Tijdschriftengala uitgereikt aan Bruna ondernemers Henry en Marja Kramer. Hun winkel is door de jury verkozen boven de twee andere genomineerden: Bruna Heerhugowaard en Ako Books & Travel op Schiphol.

Het jurycommentaar over Bruna Gorinchem is zeer lovend. De jury schrijft dat door het creƫren van de aparte kidscorner en het full face presenteren van de magazines dit verkooppunt de uitstraling geeft van 'the place to be or place to go' voor de aankoop van tijdschriften.

Henry Kramer kan zijn geluk over het winnen van de Mercur niet op:

"Fantastisch om deze prijs in ontvangst te mogen nemen, een blijk van waardering voor onze inzet en de manier waarop we bezig zijn met onze tijdschriften. Een mooie stimulans om onze (tijdschriften) positie in Gorinchem e.o. verder te versterken".

De winkel in Gorinchem onderscheidt zich door een zeer ruime en overzichtelijke indeling in een mooi onderhouden winkelcentrum. Henry Kramer is zeer actief en heeft alle nieuwe concepten van Bruna al in zijn winkel toegepast. Zo is er een speciale kinderhoek waarin de kinderboeken, tijdschriften en knutselartikelen samengebracht zijn. Daarnaast beschikt deze vestiging over een compleet gespecialiseerd tijdschriftenassortiment, dat volgens Bruna's nieuwe richtlijnen wordt gepresenteerd met de voorkant goed zichtbaar en een duidelijke rubrieksindeling.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.