Bruna Gorinchem is beste Tijdschriftenretailer 2016

Bruna Gorinchem is beste Tijdschriftenretailer 2016

Laatst bijgewerkt op: 07 - 03 - 2017 | 14:56

Bruna Gorinchem is "Tijdschriftenretailer van het Jaar 2016". Deze prestigieuze Mercur is gisteravond in Amsterdam tijdens het jaarlijkse gala van de tijdschriftenbranche uitgereikt aan Bruna-ondernemer Henry Kramer. Zijn winkel is door de jury verkozen boven de twee andere genomineerden: Primera Kerkrade en Kantoorboekhandel D.P. Sanders in Ridderkerk.

Henry Kramer kan zijn geluk over het winnen van de titel van beste Tijdschriftenretailer 2016 niet op: "Het is een absolute erkenning voor ons, voor mij en mijn team, dat we het op tijdschriftengebied goed doen. Daar kunnen we echt van genieten, we staan hier in de winkel dan ook met een grote glimlach op ons gezicht. En de klanten zijn echt geweldig: die zijn ook merkbaar trots dat ze in hun kleine stadje voor de tweede keer de Tijdschriftenretailer van het Jaar in huis hebben."

De Mercur voor Tijdschriftenretailer van het Jaar is in feite een publieksprijs, die distribiteur van tijdschriften Betapress sponsort. De consument vormt in eerste instantie de jury door te stemmen op de winkel van hun keuze. Daarna bezoekt een mystery shopper de genomineerde winkels en bepaalt een jury de uiteindelijke winnaar.

Het jurycommentaar over Bruna Gorinchem is zeer lovend: "Deze Bruna winkel is echt up to date. Als je binnenkomt trekt de goedverzorgde tijdschriftenpresentatie direct de aandacht. Door veel ruimte voor titels in de tijdschriftenwand en door gebruik te maken van een duidelijke signing komt deze productgroep sterk over. Heel inspirerend is de kidscorner, waar de jeugdtijdschriften worden gepresenteerd. De mystery shopper was erg onder de indruk van het servicelevel van dit verkooppunt. De terechte winnaar van de Mercur Tijdschriftenretailer van het Jaar!" 

Bron: ANP Pers Support


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.