Bruna investeert miljoenen in organisatie

Laatst bijgewerkt op: 21 - 08 - 2013 | 16:15

Bruna heeft een nieuwe strategie ontwikkeld om de organisatie verder uit te bouwen. Om deze plannen te verwezenlijken, investeren ze aankomende jaren miljoenen euro’s in de technische infrastructuur, voor zowel de winkels als het kantoor. De strategie is volledig gericht op het uitbouwen van de relatie met de klant en het creëren van een totaal geïntegreerde multichannel aanpak. Deze benadering vraagt veel van de bedrijfsinfrastructuur.

 

“De tijd dat een winkel het goed deed als je die tussen 9 en 18 uur open deed is echt voorbij. Als merk moet je zorgen dat de klant je voortdurend op zijn netvlies heeft. Voor een inspirerende 24/7 ervaring zijn de fysieke winkels cruciaal. Daarnaast moet deze ervaring worden aangevuld met een digitale omgeving welke perfect aansluit bij en ook toepasbaar is in de winkel. Wij willen verrassen en inspireren en gelijktijdig meegaan met de belangrijkste ontwikkelingen op multichannel-gebied. Hoe je dat doet, maakt het verschil. Daar gaan wij uniek in worden,” aldus algemeen directeur van Bruna Peter Brouwer.

Onder multi-channel strategie wordt verstaan een goede afstemming van de verschillende kanalen (fysieke winkel en webshop) om de klant een naadloze service te bieden.

Een van de belangrijkste aandachtspunten is dat de klant straks alles moet kunnen verkrijgen bij Bruna wat hij verwacht. Brouwer: "In principe moet de klant alles wat hij thuis kan bestellen ook bij ons in de winkel kunnen krijgen. En natuurlijk daar geleverd krijgen waar hij het wil. Wij streven een complete flexibiliteit na in kopen en ontvangen voor de consument." Over het te investeren bedrag wil Brouwer niet meer loslaten dan dat het gaat om een substantieel bedrag wat de grootste investering is die ooit in de organisatie is gedaan.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.