BURA nieuw lid van brancheorganisatie Office World

Laatst bijgewerkt op: 27 - 02 - 2012 | 13:25

Met ingang van 1 februari jl. is B.V. BURA toegetreden tot de brancheorganisatie Office World. B.V. Bura is in Nederland de importeur van het wereldmerk Pentel uit Japan. Pentel is fabrikant van technisch teken- en schrijfmateriaal en is dé uitvinder van vele ontwikkelingen op het gebied van tekenen en schrijven. Zo produceerde Pentel in 1960 als eerste een experimenteel potlood wat niet van hout is gemaakt maar van kunststof en is Pentel de uitvinder van de viltstift (1963).

 

Ook introduceerde Pentel in 1970 de eerste rollerpen ter wereld, de “groene” Ballpentel en kwam Pentel in 1990 met een nieuwe revolutionaire ontwikkeling op het gebied van schrijven namelijk de gelpen. Pentel heeft daarnaast ook een zeer uitgebreid programma op het gebied van Art Materials zoals oliepastels, textielkrijt, paintmarkers en penseelstiften. 

Office World is erg content met Bura, waarmee het draagvlak van de brancheorganisatie nog breder wordt. Office World profileert zich als onafhankelijke merk- en marktgerichte organisatie met als voornaamste doel het versterken van de positie van de A-merken in de kantoorketen en het gezamenlijk profileren van de daarmee samenhangende attributen als kwaliteit, kennis, innovatie en duurzaamheid. Office World telt momenteel 37 leden. 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.