Canon krijgt vijf bli summer ‘pick’ awards voor business imaging-oplossingen

Canon krijgt vijf bli summer ‘pick’ awards voor business imaging-oplossingen

Laatst bijgewerkt op: 15 - 08 - 2012 | 14:54

Canon Europe - wereldwijd marktleider in imaging oplossingen - heeft vijf Summer 2012 ‘Pick’ Awards gekregen van test- en onderzoeksorganisatie Buyers Laboratory LLC (BLI). Deze Business Imaging-oplossingen van Canon zijn na uitgebreide laboratoriumtests door BLI onderscheiden voor hun hoogwaardige prestaties en grote efficiency op het gebied van energieverbruik.

De volgende printsystemen vielen in de prijzen:

  • Outstanding Personal A4 Monochrome MFP

De Canon i-SENSYS MF5980dw/MF5940dn-reeks ontving de BLI ‘Pick’ Award Outstanding Personal A4 Monochrome MFP voor het compacte ontwerp, de gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en de scan- en duplexfuncties.

  • Outstanding 51- to 60-ppm A3 Monochrome MFP

De Canon imageRUNNER ADVANCE 4051i is onderscheiden met de Outstanding 51-to 60-ppm A3 Monochrome MFP ‘Pick’ Award voor de betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid - dankzij de mogelijkheid het menu aan te kunnen passen - de hoge print- en kopieersnelheid en de eenvoudige procedures voor het vervangen van de toner.

  • Outstanding Achievement Award for Energy Efficiency

De Canon i-SENSYS MF5980dw, i-SENSYS MF8380CdwenimageRUNNER 1750i zijn bekroond met BLI’s Outstanding Achievement Award for Energy Efficiency. Met name de i-SENSYS MF8380Cdw presteert uitstekend met een energieverbruik dat 76 procent lager is dan gemiddeld in deze categorie.

 

“Het aanbieden van imaging-hardware die energiezuinig en milieuvriendelijk is, heeft een hoge prioriteit voor Canon. Onze A3- en A4-imaging assortimenten zijn speciaal ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid, terwijl de printers bovendien zeer energiezuinig zijn”, vertelt Paul Rowntree, European Product Marketing Director van Canon Europe. “Het is fantastisch dat deze en andere kenmerken - zoals hoge print- en verwerkingssnelheden - met een BLI ‘Pick’ Award zijn bekroond. We zijn er trots op dat systemen uit onze i-SENSYS en imageRUNNER assortimenten het zo goed hebben gedaan in de laatste tests van BLI.”


Tags: Canon

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.