Carlier Rotterdam heropent na verbouwing

Carlier Rotterdam heropent na verbouwing

Laatst bijgewerkt op: 21 - 09 - 2012 | 13:26

De Lifestyle Kantoorvakhandel Carlier op de Meent bestaat dit jaar 110 jaar! Om eigentijds te blijven hebben we besloten onze winkel ingrijpend te moderniseren en qua uitstraling aan te laten sluiten bij onze Rotterdamse - No Nonsense - historie. Om de merken in ons assortiment nog beter tot hun recht te laten komen hebben we qua inrichting gekozen voor de toepassing van veel metaal, steigermateriaal en beton. We zijn en blijven immers een echt Rotterdams bedrijf. Zo is er ook in de winkel een wand met een prachtige foto van de Erasmusbrug. Aldus Yvo Paagman, de trotse mede eigenaar van Carlier.

De heropening van de winkel zal worden gedaan door burgermeester Aboutaleb, die door het plaatsen van de eerste handtekening op de Wall of Signatures. Rotterdam is en blijft een innoverende stad en heeft nu ook de eerste Wall of Signatures ter wereld. Handtekeningen markeren in ieders leven belangrijke momenten. Luxe pennen en mooie schrijfinstrumenten worden door iedereen gebruikt voor het zetten van handtekeningen bij gebeurtenissen die van groot belang zijn. Om dit te accentueren hebben we in onze winkel een Wall of Signatures gemaakt. Voor zover ons bekend is het op deze manier de eerste ter wereld! Een wand waar naar verwachting vele rominente Rotterdammers en anderen bekende Wereldburgers hun handtekening zullen komen zetten.

Bij binnenkomst is het opvallend wat een prachtig assortiment aan luxe schrijfwaren en lifestyle producten zoals lederen tassen en mappen aanwezig is. Zonder dat het assortiment is gewijzigd is er gekozen voor een duidelijke en herkenbare inrichting van de winkel. Een scala aan artikelen voor school-, thuis- en creatief gebruik heeft een plaats gekregen op de eerste verdieping. De producten voor kantoorgebruik hebben een nieuwe overzichtelijke indeling gekregen in de kelder. We zijn blij dat ter ere van de heropening de eerste handtekening op de Wall of Signatures door burgemeester Aboutaleb worden geplaatst.

De feestekijke heropening is op dinsdag 25 september om 17:30 uur.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.