Cigo Vermeulen winnaar citytrip op Stationery Office & Convenience Days

Cigo Vermeulen winnaar citytrip op Stationery Office & Convenience Days

Laatst bijgewerkt op: 05 - 02 - 2013 | 09:55

Cigo Vermeulen uit Breda sloot het bezoek aan de beurs op een wel heel prettige manier af. Na een geslaagde beursdag werden zij ook nog eens verrast doordat ze de gelukkige winnaars waren van een citytrip, aangeboden door de beursorganisatie. Elke bezoeker die zijn of haar uitnodigingskaarten inlevert bij de entree maakt kans op zo'n citytrip.

Krijn ten Hove licht deze actie toe: "Iedere leverancier die deelneemt biedt hiermee zijn klanten de mogelijkheid nog een extra leuke verrassing mee naar huis te nemen. Meestal worden de grote hoeveelheid uitnodigingskaarten als vervelend ervaren, terwijl de potentiele bezoekers wel moeten worden uitgenodigd. En we weten ook dat de bezoekers een persoonlijke uitnodiging door hun leveranciers zeer waarderen. Als de uitnodiging dan ook nog een lot blijkt te zijn waarmee men een extra leuke verrassing mee naar huis kan nemen versterkt dat de relatie tussen leverancier en klant alleen nog maar meer. In het geval van deze bezoeker kwam de uitnodiging van Verhaak."

De prijs werd uitgereikt op de beurs door Krijn ten Hove. "De reactie was enorm leuk. De familie Vermeulen was nog aanwezig op de beurs en waren helemaal overdonderd. het leuke was dat ze 's-morgens thuis nog hadden zitten kijken naar een city trip die ze wilden maken en dan aan het eind van de dag zo'n trip winnen is dan enorm leuk. Maar ook de reacties van de leveranciers. Paul Kessels kwam de prijswinnaars naar organisatiekantoor brengen terwijl diverse mensen spontaan begonnen te klappen. Het zijn dus kleine dingen die er toe kunnen bijdragen dat een evenement als dit positief kan worden ervaren."

Ook op maandag en disndag worden er nog citytrips verloot onder de bezoekers. Dus als u de beurs bezoekt neem dan uw uitnodigingskaarten die u heeft ontvangen mee en lever ze in bij de entree. 


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.