De Adveo catalogus 2017 is vers van de pers!

De Adveo catalogus 2017 is vers van de pers!

Laatst bijgewerkt op: 07 - 03 - 2017 | 14:55

De gloednieuwe catalogus van Adveo is er!  Het einde van maanden hard werk om de resellers van Adveo Benelux én hun klanten het mooiste resultaat te garanderen. Een missie die zonder meer geslaagd is. Bij Adveo zijn ze trots op ‘dé referentie van kantoor-en papierwaren’ en dat mag geweten zijn!

  

Wie beweert dat gedrukte media op sterven na dood is, heeft duidelijk nog geen kennis gemaakt met de catalogi van Adveo. Ook deze nieuwe versie blijft de referentie bij uitstek, met het meest uitgebreide gamma dat de hele sector te bieden heeft. De combinatie van de geprinte catalogus die als tastbaar overzicht gebruikt wordt en de webshop waarop men in enkele kliks bestelt, is de perfecte combinatie van wat de huidige, digitale maatschappij te bieden heeft. 

Over elk product in de catalogus is nagedacht: wat blijft in het assortiment? Wat komt erbij? Hoe kan Adveo resellers steeds het beste gamma bieden? Adveo is zich bewust van het feit dat die behoeften jaarlijks blijven evolueren. Zo is er ieder jaar meer vraag naar facilitaire producten, een productgroep die instaat voor efficiëntiewinst, werktevredenheid en professionalisme. Producten als snacks, frisdranken, koffie, thee, water,  hygiëne en meubilair zijn dan ook onmisbaar geworden in het assortiment van de moderne dealer. 

Na een grondige selectie werden niet minder dan bijna 13.000 producten en 792 pagina’s in een mooie lay-out gegoten, met een moderne en kwalitatieve uitstraling. Intussen zijn alle exemplaren gedrukt en geleverd in het logistiek centrum te Deinze, vanwaar ze verstuurd worden naar de resellers.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.