De Beverwijkse Boekhandel gaat verder als The Read Shop

De Beverwijkse Boekhandel gaat verder als The Read Shop

Laatst bijgewerkt op: 01 - 11 - 2012 | 15:52

De Beverwijkse Boekhandel aan de Breestraat gaat verder als The Read Shop Beverwijk. Het Alkmaarse echtpaar Frank en Ellie Valk heeft de boekhandel overgenomen van Jaap van Straalen van Island Bookstore. In IJmuiden staat Boekhandel Erasmus van Van Straalen nog te koop.

 

De vertrouwde boekhandel gaat de komende tijd in verschillende fases op de schop. Valk is binnen de Read Shop formule (160 winkels) zelfstandig ondernemer en mag zelf alles bepalen. Vroeger had je kantoorboekhandel Burger op de Breestraat, dat assortiment brengen we terug in deze winkel. Er komen ook meer wenskaarten en gemaksartikelen en gadgets, licht Valk toe. De tijdschriftenwand wordt ingrijpend veranderd. Die is twintig jaar oud en eigenlijk al overleden.

Dat gaan we helemaal anders doen. We gaan veel meer diversiteit in de winkel brengen. De Beverwijkse Boekhandel is wel een prettige winkel, maar als je de zaak gaat ontleden, klopt er eigenlijk niks. Er komt volop aandacht voor kinderboeken en natuurlijk vergeet Valk zijn wortels niet.
Er komt hier een aardige hoek met reisboeken, dat kan niet anders bij mij.  De kinderhoek breiden we lekker uit en we gaan ook ruimte maken voor verhalenvertellers. We willen samenwerken met bedrijven en scholen.
Het wordt een heel actuele actieve winkel. Zelfs met het voorraadbeheer. Binnen drie maanden verandert de complete voorraad van de winkel. We blijven vernieuwen. Is er een boek bij De Wereld Draait Door, dan ligt het de volgende dag bij ons in de winkel. The Read Shopformule springt overal op in.

Bron: Noordhollands Dagblad Stad & Streek


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.