De Houtense fabrikant van kantoormeubilair Markant maakt een doorstart uit faillissement

Laatst bijgewerkt op: 20 - 11 - 2014 | 19:03

Een groep investeerders heeft samen met directeur Jan Beltman kapitaal bijeengebracht voor een doorstart van de bedrijfsactiviteiten. Internationaal betekent deze doorstart werk voor 80 mensen, waarvan 32 in Nederland. Garantieverplichtingen worden eveneens overgenomen en aanbetalingen aan het
gefailleerde bedrijf zullen worden gerespecteerd. 

Markant stimuleert Dynamisch Werken in een aangename en inspirerende werkomgeving als essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl. Markant doet dit sinds 2012 met een speciaal daarvoor ontwikkeld productengamma, waaronder Markant Max en Oxidesk maar adviseert ook over een dynamische kantoorindeling.
Met de innovatieve werkplekken kan het aantal zituren substantieel worden verminderd en wordt een bijdrage geleverd aan de kwaliteit en de lengte van leven (bewegen is daarbij de sleutel), maar ook de creativiteit en productiviteit worden aanzienlijk bevorderd.

In het Markant inspiratie-kantoor (ruim 2000 m2) in Houten wordt Dynamisch Werken in de praktijk gebracht in samenwerking met inspirerende partners. Markant heeft buiten Nederland vestigingen in Maleisiƫ en Australiƫ.

Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.