De kunst van het verbinden thema van het Novaka netwerkevent

Laatst bijgewerkt op: 10 - 09 - 2013 | 17:50

"De kunst van het verbinden. Het heden, verleden en de toekomst." Dat is het thema van het jaarlijkse netwerkevenement van Novaka, dat zal plaats vinden op 7 oktober a.s. in Amsterdam. De gasten worden verwelkomd bij EYE, het filmmuseum in Amsterdam Noord. Dan gaat het meteen per boot naar het Rijksmuseum, waar een rondleiding wordt verzorgd. Daarna scheept iedereen weer in voor de terugtocht naar EYE. De leden van Novaka houden daar hun jaarlijkse algemene ledenvergadering. De overige genodigden kunnen gedurende die tijd het filmmuseum bekijken. Vervolgens komt iedereen weer bij elkaar voor de presentatie van Foppe de Haan, die op zijn eigen aanstekelijke manier aan het thema van deze dag invulling zal geven. De dag wordt afgesloten met een borrel en een diner.

Het thema “verbinden” is voor Novaka en zijn leden belangrijk om mensen en ondernemingen met dezelfde belangen met elkaar te verbinden. Voor ondernemers is het thema van belang omdat het staat tussen de binding van de ondernemer tot zijn klanten enerzijds en zijn medewerkers anderzijds.

Boeiend programma

Novaka heeft ook dit jaar weer een boeiend programma op in indrukwekkende locatie georganiseerd. Novaka is voor zijn jaarlijkse evenement altijd op zoek naar een indrukwekkende ambiance. Eye met zijn schitterende architectuur aan het IJ en het Rijksmuseum dat gedurende een aantal jaren grondig werd verbouwd, voldoen ten volle aan dit criterium. EYE – dat nationale bekendheid kreeg op de inhuldigingsdag van onze koning – verbindt het verleden, heden en de toekomst van de film en presenteert films in steeds nieuwe verbanden en andere perspectieven. Het Rijksmuseum verbindt de kunst van ons rijke verleden met het heden, waardoor wij een unieke kijk krijgen op de tijd van onze voorvaderen en op onze rijke cultuur. In deze ambiance kan iedereen die iets betekent in de kantoor business volop netwerken en genieten.

De dag wordt afgesloten met een drankje en een diner.

Maar niet dan nadat Foppe de Haan aan iedereen op zijn onnavolgbare wijze heeft duidelijk gemaakt hoe je mensen aan elkaar bindt op een zodanige manier dat zij optimaal en doelgericht met elkaar samenwerken.

Niet alleen de leden van Novaka zijn voor dit evenement uitgenodigd. Ook de leden van Quantore en Hameco evenals die van Office World zijn uitgenodigd. Aanmelding voor het lidmaatschap van Novaka zijn uiteraard ook tijdens deze dag welkom. Belangstellenden kunnen zich per e-mail aanmelden bij secretariaat@novaka.nl. Wel graag even vermelden welke personen worden aangemeld en aan welke onderdelen wordt deelgenomen.


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.