De nieuwe catalogus van Adveo is verschenen

De nieuwe catalogus van Adveo is verschenen

Laatst bijgewerkt op: 07 - 04 - 2016 | 15:59

De bijbel van de kantoor- en papierwaren is klaar voor een nieuwe editie. Met zo’n 14.000 referenties, waarvan 1.700 nieuwe, en maar liefst 796 pagina’s is de ‘dikke van Adveo’ gezonder dan ooit. U ontdekt het meest uitgebreide gamma aan kantoorartikelen in deze nieuwe catalogus.

 

Meer dan ooit een ‘one stop shop’
De catalogus van 2016 stelt duidelijk de behoeften van de klant voorop. Als specialist in de sector speelt Adveo vlot in op de steeds veranderende noden van de bedrijfswereld. Naast het gamma kantoor- en papierwaren merk je een brede waaier technologische producten. Met daarbovenop een sterke uitbreiding in catering, hygiëne, verpakking en veiligheid is Adveo voor elk bedrijf de eerste en laatste stap in de zoektocht naar de juiste producten.

 Dé referentie in kantoorwaren, ook voor u
Wie kennismaakt met de algemene catalogus van Adveo, beseft meteen dat gedrukte media nog steeds eigentijds zijn. De indeling is gebruiksvriendelijk en biedt iedereen de kans om snel aan de juiste informatie te raken. De Adveo catalogus wordt bovendien gedrukt in een compact formaat met een stijlvolle look voor een aangename ervaring. 

Perfecte combinatie print en digitaal
Adveo behoudt ook voor 2016 zijn rol als voortrekker op gebied van e-commerce en digitaal gebruiksgemak. De geprinte catalogus als tastbaar naslagwerk en de webshop waar u in enkele clicks kan bestellen, versterken elkaar en zijn bovendien aangepast aan de huidige, digitale maatschappij.

 Wenst u een de Adveo Catalogus te ontvangen? Mail naar info.be@adveo.com en een gratis exemplaar komt uw richting uit!


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.