Den Boer kantoorinrichters overgenomen

Laatst bijgewerkt op: 03 - 01 - 2015 | 10:41

Vorige maand werd over het Rotterdamse Den Boer kantoorinrichters door de rechter het faillissement uitgesproken. De Rotterdamse kantoorinrichter Rocor heeft een aantal activiteiten overgenomen.

 

Van kantoormachines tot kantoorinrichting

Het bedrijf van de familie Den Boer was al meer dan 65 jaar een begrip in Rotterdam. Wat ooit begon als Kemp kantoormachines (1946) nam Johannes Evert den Boer in 1964 samen over onder de naam Den Boer kantoormachines. Het bedrijf verkocht en repareerde A-merk kantoormachines zoals reken-, type-, stencil- en dupliceermachines. Eind jaren ‘60 verhuisde het bedrijf naar een grotere locatie met showroom en voegde kantoormeubilair toe aan het assortiment. In 2007 nam het familiebedrijf zijn intrek in het huidige pand aan de Geyssendorferrweg. Den Boer kantoorinrichters heeft gedurende de jaren aansprekende namen, zoals Koninklijke Burger & Zoon, Koninklijke NedLloyd, Smit International, v Weelde Shipping, Neerlandia, Cosco en Koninklijke Vopak tot haar klandizie mogen rekenen.

 Het in op het Rotterdamse bedrijventerrein de “Spaanse Polder” gevestigde Rocor Kantoorinrichters neemt de activiteiten over en probeert de goede reputatie van den Boer voort te zetten. “Den Boer en Rocor zijn nooit echt directe concurrenten van elkaar geweest”, vertelt Rob Bos van Rocor kantoorinrichters. “Rocor richt zich meer op het laag en midden segment, waar Den Boer juist haar focus heeft op het midden en hoog segment. Wat dat betreft is het veel meer een verbreding van onze markt in Rotterdam en omstreken”.


Categorieën: Algemeen Nieuws

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.