Desq exclusieve distributeur voor Helit in Benelux

Laatst bijgewerkt op: 22 - 04 - 2013 | 13:26

Vandaag maakten Olaf Nauta, directeur van Desq International en Knut Bernard, sales director van Helit, bekend dat Desq de exclusieve distributeur is geworden van het antoorartikelen merk Helit in de Benelux. Beide zijn wij van mening dat de combinatie Helit en Desq International zal resulteren tot een succesvolle bewerking van het merk Helit in de Benelux markt. 

Desq International heeft de afgelopen 26 jaar bewezen succesvol hoogwaardige A-merken binnen de kantoorartikelen branche te kunnen introduceren en markten op te bouwen. "De ervaring die daarmee is opgedaan willen we inzetten bij het verder versterken van het merk Helit", aldus Nauta.

Helit  is al meer dan 115 jaar een hoogwaardig A-merk binnen de categorieën traditionele opberg- en bureauaccessoires, informeren en presenteren en afval- verwerking en –scheiding. "Dit zijn categorieën die nog niet binnen het bestaande merken portfolio van Desq International vertegenwoordigd zijn. Hierdoor en door het onderscheidende karakter van het merk Helit, is Helit een goede aanvulling op het pakket van Desq", stelt Bernard vast.


Nauta: "Om u goed en snel van dienst te kunnen zijn zal het overgrote deel van het HELIT assortiment op voorraad in Zeewolde beschikbaar zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat wij aan het begin staan van een langdurige en succesvolle samenwerking en zullen op korte termijn contact met de klanten opnemen om het totale pakket inclusief het Helit assortiment met hen te bespreken."


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.