Detailhandelevenement &Trendz in Hardenberg maakt enorme kwaliteitsslag

Detailhandelevenement &Trendz in Hardenberg maakt enorme kwaliteitsslag

Laatst bijgewerkt op: 28 - 10 - 2016 | 13:00

Actief inspelen op gastvrijheid, meer leads voor exposanten door nieuwe kosteloze servicemogelijkheden en een uitgelezen kans voor Nederlandse ondernemers om voet op Duitse bodem te zetten. 

Dit is slechts een greep uit de enorme kwaliteitsslag die &Trendz, Nederlands grootste inkoopmoment voor de retail- en detailhandel, maakt. &Trendz vindt plaats op 25, 26 en 27 september in Evenementenhal Hardenberg.

Inspelen op laatste ontwikkelingen

“In de detailhandelbranche wordt het ‘hapje & een drankje’ steeds belangrijker”, legt Marc Chardonnens van Evenementenhal uit. “&Trendz speelt hier op in door gastvrijheidstrainingen en proeverijen aan te bieden. Denk aan een professionele wijn- en koffieproeverij. Omdat gastvrijheid in de retail een doorslaggevende rol kan spelen, organiseren wij meerdere kennissessies. Zo wordt onder meer antwoord gegeven op de vraag: hoe belangrijk is het kopje koffie in je winkel?”

Trendhuisjes op beursvloer

Op de beursvloer richten stylistes meerdere trendhuisjes in met producten van exposanten. Zij krijgen zo de kans om gratis, producten te etaleren. Op elk product staat een verwijzing, zodat de bezoeker kan zien waar het product op de beursvloer te verkrijgen is. Tegelijkertijd kunnen bezoekers inspiratie opdoen voor het inrichten van hun eigen winkel.

Zet voet op Duitse bodem

In Hardenberg krijgen Nederlandse ondernemers de uitgelezen kans om zaken te doen met Duitse retailers. Zo’n 20 procent van alle bezoekers in Hardenberg is afkomstig uit Duitsland. Daarnaast breidt &Trendz in 2017 uit naar Duitsland. Onder aansturing van branchespecialist Marc Chardonnens zet een vakkundig projectteam deze succesvolle beurstitel in binnen- en buitenland nadrukkelijker op de kaart. De editie in Bad Salzuflen vindt plaats op 10, 11 en 12 juni 2017.

Om Nederlandse exposanten de mogelijkheid te bieden om voet op Duitse bodem te zetten, biedt Evenementenhal een speciale combinatiekorting aan. Zodra een exposant zich inschrijft voor de editie Bad Salzuflen, is er een voordeel van toepassing op de editie Hardenberg.  

Kosteloos meer leads genereren

Evenementenhal biedt op &Trendz Hardenberg een nieuwe, kosteloze service aan voor exposanten. Veel standhouders hebben geen tijd om actief nieuwe leads te benaderen op de beursvloer of vinden dit lastig. Daarom introduceert Evenementenhal zogeheten leadboosters. Zij gaan gasten proactief aanspreken en vragen waarnaar men op zoek is. Vervolgens nemen zij deze bezoekers mee naar een exposant die het bewuste artikel verkoopt. Oftewel: nog meer gerichte leads voor de deelnemers.

&Trendz Fresh: speciaal voor beginnende en kleine ondernemers

Een onderdeel van &Trendz is &Trendz Fresh. Hier krijgen beginnende en kleine ondernemers de kans om op een laagdrempelige manier deel te nemen aan de beurs. &Trendz Fresh geeft de mogelijkheid om producten te presenteren in een inspirerende setting. Dit is een plek zonder opsmuk, maar waar de authenticiteit van het merk centraal staat.

Nederlands grootste inkoopmoment voor retail- en detailhandel

&Trendz is ontstaan uit de samenvoeging van TrendZ, @HomeEvent en SOCdays. Tijdens de eerste editie in Gorinchem kwamen bijna 10.000 belangstellenden op het driedaagse evenement af. Door de samenvoeging is &Trendz in één klap het grootste inkoopmoment voor de retail- en detailhandel van Nederland geworden. De eerst volgende edities van &Trendz vinden op 21, 22 en 23 augustus plaats in Gorinchem en op 25, 26 en 27 september in Hardenberg.

Aanmelden &Trendz Hardenberg

Geïnteresseerden kunnen online het inschrijfformulier vinden op: www.andtrendz.nl. Binnenkort maakt Evenementenhal nog meer kwaliteitsontwikkelingen bekend voor &Trendz Hardenberg. Belangstellenden kunnen vrijblijvend contact opnemen met Marc Chardonnens: tel.: 0523-289815 of e-mail: marcchardonnens@evenementenhal.nl


Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

 
KantoorVak Trends & Design januari-februari 2020

Klik hier voor de laatste editie van het magazine KantoorVak Trends & Design.

Houd mij op de hoogte
Volg ons op  facebook      
Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.